SG.hu

Anime csatornát vett a Sony Pictures

A Sony Pictures Television International (SPTI) megvásárolta az anime sorozatokat sugárzó A+ csatornát, amelyet eddig Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában a Minimax üzemeltetett.

A SPTI és a Minimax közötti együttműködés értelmében az SPTI nemzetközi hálózata koordinálja az A+ tevékenységét londoni központjából a jövőben, a Minimax pedig folytatja az A+ operatív irányítását Budapestről. Az új csatorna szolgáltatásán kívül az SPTI budapesti csapata továbbra is felelős lesz az AXN, AXN SCI-FI és az AXN CRIME csatornák üzemeltetéséért.

Az A+ továbbra is anime rajzfilmeket sugároz a Minimax frekvenciáján a megszokott idősávban, minden nap este 8 és hajnali 2 óra között, így az A+ továbbra is a már megszokott színvonalú szórakoztatást kínálja nézői számára.

Az A+, amely vezető a 20 órás idősávban 13-17 közötti korosztályt célzó csatornák között, a régió egyetlen, kizárólag anime rajzfilmeket sugárzó csatornája. Az A+ műsorát a régióban a Minimax szolgáltatja. A csatornának jelenleg több mint 4 millió előfizetője van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Mincsi #9
  még szép..itt van még akkor a : Read or dead, spiral...stb :D
 • Randal #8
  Rengeteg olyan anime van van amit érdemes megnézni.
  Csak pár felsorolás: Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic, Ghost in the Shell (GITS) részek, Nausicaa, Trigun (érdekes), Wolf's Rain, Jin-Roh (piroska és a farkas sztori), Neon Genesis Evangelion ( a legőrjítőbb), Planetes, Wings of honneamise, Irresponsible Captain Tylor....

  Ezek végülis "alapműnek" számítanak
 • Kagemusha #7
  nekem az Inuyasha jött be eddig
 • Zseblovag #6
  Elfen Lied, Gits, és még sok más színvonalas anime. Egyszerűen imádom őket...
 • David01 #5
  Nem az Elfen Lied-re gondolsz?
  Én nagyon is szeretem az animékat. Ha tehetném csak azt nézném
 • Sanyix #4
  Hát az gyerekmese... már énis megnéztem egy olyan anime sorozatot, ahol végig fröcsögött a vér, mindenhol levágott testrészek repkedtek :) hát elég beteg sorozatok vannak :D
 • W B #3
  Tudom, van másmilyen is. a barátomnak van kifejezet "kedvence". a címét nem tudom :p
 • NEOreg3 #2
  én meg de, de ne pikacsura és hasonló igénytelen vackokra gondolj
 • W B #1
  "A csatornának jelenleg több mint 4 millió előfizetője van." Köztük az én Sárkányvadász barátom is. ááááááá Én nem szeretem az animéket.