Ötvös Tibor

Készül a Predator harmadik része

Az Alien vs Predator folytatása mellett kedvenc Ragadozónk másik filmben is visszatér. A hírek szerint - mivel az AvP 2 inkább az alienekre koncentrál - elkészítik a Predator harmadik részét is.

A legfrissebb hírek szerint készülőben van a Predator 3, mely állítólag teljesen új alapra helyezi az egész történetet, egy különálló fejezet lesz a trilógiában. A pletykák, miszerint Arnold Schwarzenegger helyét Dwayne "The Rock" Johnson vagy John Cena veszi át, alaptalannak bizonyultak. A gyártó stúdió legalábbis erősen cáfolta ezt az értesülést.

Ám egy másik pletyka, miszerint az éppen visszatérőben lévő Sylvester Stallone lesz a film egyik szereplője, immáron biztosnak tűnik. Azt azonban még nem tudni, hogy - mint anno a Taxi 3-ban - egy röpke áldozati szerepben vagy valamelyik főszerepben feszít az egykori sztár.

És a végén egy kis AvP 2: Survival of the Fittest információ. Egyes források állítják, hogy a folytatás inkább lesz Alien-film, mint az első rész volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JonDavis #33
    Mert az abban szereplő lény is úgy álcázta magát,mint a predator,és infravörösben látott.A magya forgalmazok vakarták a szőrös hasukat,hogy ezt a xart hogy adják el a népnek,gondolták legyen Ragadozó 3,mert akkor biztos vennék mint a cukrot,meg megnéznék tévében is.
  • Ricky18 #32
    Nekem egy kicsit Dejavu érzésem van a címmel kapcsolatban mert ragadozó 3 már 97-ben volt. Bár mondjuk annak semmi köze nincs a predatorokhoz csak a szinkronizáló magyarok szokás szerint tök másra fordították a címet mint kellett volna. Mi egyszerű emberek biztos sose fogjuk felfogni, hogy a DNA(Angol cím) című filmből hogy lett ragadozó 3 :D
  • matrix666 #31
    Nem is tudtam,hogy VAn-Damme 2 méter 20 cm.
    Mert a predator annyi volt kb a filmben.Swarcit úgy felkapta,mint te egy ovodást
    Eredetileg őt akarták,de szerencsére nem vállalta el,így jött a képben az óriás néger srác aki mindkét részben a predatort játszotta,azaz Kevin Peter Hall...
  • Okisz #30
    Helyesbítve, Van Damme volt a predator...
  • Darkoo #29
    1991ben készült el a 2.rész...
    Vagy arra vagy kíváncsi mikor adják a tévében?
  • ldavid #28
    és 2 mikor lesz?
  • JonDavis #27
    Kevin Peter Hall
  • kev #26
    Na, ki tudja, ki volt a Predator 1.-ben a Predator ?
    Fejből találd ki, nem puskázunk.)
  • Darkoo #25
    AvP2 hír,hogy a Fox egyik fejese bejelentette,hogy szigorúan 18as besorolást fog kapni a film,nagyon durva lesz,és Cameron Alienséhez fog inkább hasonlítani!
  • Szefmester #24
    az egy trilógia volt.. mindhármat olvastam, és az AvP filmben voltak a könyvre emlékeztető momentumok (pl amikor a csajt "társnak" választották a Predatorok.) Viszont ha azokból csinálnának filmet vagy sorozatot.. esetleg egyből filmtrilógiát -az most úgyis divat- akkor nagyon nagyot szakítanának a producerek.