33
-
#33 Mert az abban szereplő lény is úgy álcázta magát,mint a predator,és infravörösben látott.A magya forgalmazok vakarták a szőrös hasukat,hogy ezt a xart hogy adják el a népnek,gondolták legyen Ragadozó 3,mert akkor biztos vennék mint a cukrot,meg megnéznék tévében is. -
Ricky18 #32 Nekem egy kicsit Dejavu érzésem van a címmel kapcsolatban mert ragadozó 3 már 97-ben volt. Bár mondjuk annak semmi köze nincs a predatorokhoz csak a szinkronizáló magyarok szokás szerint tök másra fordították a címet mint kellett volna. Mi egyszerű emberek biztos sose fogjuk felfogni, hogy a DNA(Angol cím) című filmből hogy lett ragadozó 3 :D -
#31 Nem is tudtam,hogy VAn-Damme 2 méter 20 cm.
Mert a predator annyi volt kb a filmben.Swarcit úgy felkapta,mint te egy ovodást
Eredetileg őt akarták,de szerencsére nem vállalta el,így jött a képben az óriás néger srác aki mindkét részben a predatort játszotta,azaz Kevin Peter Hall... -
Okisz #30 Helyesbítve, Van Damme volt a predator... -
Darkoo #29 1991ben készült el a 2.rész...
Vagy arra vagy kíváncsi mikor adják a tévében? -
ldavid #28 és 2 mikor lesz? -
#27 Kevin Peter Hall -
kev #26 Na, ki tudja, ki volt a Predator 1.-ben a Predator ?
Fejből találd ki, nem puskázunk.)
-
Darkoo #25 AvP2 hír,hogy a Fox egyik fejese bejelentette,hogy szigorúan 18as besorolást fog kapni a film,nagyon durva lesz,és Cameron Alienséhez fog inkább hasonlítani! -
Szefmester #24 az egy trilógia volt.. mindhármat olvastam, és az AvP filmben voltak a könyvre emlékeztető momentumok (pl amikor a csajt "társnak" választották a Predatorok.) Viszont ha azokból csinálnának filmet vagy sorozatot.. esetleg egyből filmtrilógiát -az most úgyis divat- akkor nagyon nagyot szakítanának a producerek. -
#23 Igen!Ezek magyar találékony írók könyvei.Nem hivatalosak.
Predator 3 szerintem függ majd az AvP2 sikerétől is.De persze sikeres lesz úgyis:) -
Ironka #22 ezért:
"NEM HIVATALOS (MAGYAR) REGÉNYEK:
Ezen alkotásokat honfitársaink jegyzik, üzleti okokból angolszász álnevek mögé rejtőzve. A végső vesztes a halál (2003) című kötetben Torkos Attila kínál alternatív folytatást az első két film utáni eseményekhez. Gáspár András a Damien Forrestal név alatt adta közre A Kelepce és A túlélők (1993) címet viselő AvP-regényeit. E kiadványokban odáig fajult az álcázás, hogy az "eredeti", természetesen a valóságban nem létező amerikai kötet címét, kiadóját, sőt a magyar fordító nevét is közlik; ennek köszönhetően sok olvasó ma is hivatalos kiadványnak hiszi a műveket. Az így megjelent történetek természetesen sehogyan nem illeszthetők be az amerikai könyvek eseményvonalába.
Ugyanilyen "leplezett" magyar alkotások a Predator főcím alatt született Hőhullám New Yorkban (Szántai Zsolt, az ismert fordító tollából, 1993) és az Új vadászok (Bihon Tibor, 2000).
Egy mondat erejéig említsük meg Pál Tamás és Pál Dániel paródiáját, a Hová lett a nyolcadik utas?-t (1998)."
http://www.aliensonline.hu/konyvek.php
"Gáspár mindeközben Damien Forrestal és Ed Fisher néven licensz nélküli licenszregényeket (Doom, Aliens vs Predator, Star Wars) ír; szárnyalásának a szerzői jogi törvény módosítása és Stephen King tollára kívánkozó betegsége - lásd Dark Half - vet véget."
http://www.metagalaktika.hu/modules.php?name=Bios&rop=showcontent&id=19
Ezek lopott licenszű regények, abszolút nem hivatalos, hiába lehet jobb, mint az eredeti. -
#21 IIGGGGGEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN!!!!
Sry! -
pauly #20 :P -
HUmanEmber41st #19 Annak idején olvastam Damien Forrestal regényét: Alien vs Predator sorozat első kötet- A kelepce
( eredeti címe: The Hydra Factor)1992
A mai napig sem értem, miért nem ezt a sztorit filmesítették meg. A story nincs befejezve, hiszen a főhősnő kalandjai szinte még csak most kezdődtek :)
Az AvP film csak tényleg valmi kisgyerekeknek való, szerintem az említett könyv méltó folytatása lenne ennek a két híres szereplő történeteinek -
Darkoo #18 LEgyen az ellenfele BAtman. A Batman Dead End kisfilmben nagyon látványosan harcoltak egymás ellen -
CsőKujts #17 Annak örülnék ha folytatnák Alien 4-et és abból lenne Alien versus Predator. Ha jól emlékszem Ripliék épp a földre tartanak...
Foglalja csak el az Alien a Predator meg mentse meg. Lenne ám költségvetés. :) -
#16 a te gondolkodásod szerint egy szikár langyi-bangyi menti meg a földet mondjuk legyen ő Wiljem Düfó -
#15 ÁÁÁ
Csak azt, ami jelenleg kihalt a filmekből: Qva jó Storyt! -
Nebojsa #14 Ki lenne az esteleges Predator ellenfél? Ez itt a jó kérdés! Svarzi és Danny Glover nyugdíjas korosztály már, valaki fiatalt keressünk. Julian MacMahon, a Fantastic four Dr.Doomja, vagy Gerard Butler. A film legyen inkább sci-fi thriller, de ne legyen akció mentes.(a Ragadozó keres valamit a Földön, de közben vadászik a konkurens embercsoportra :) vagy valami hasonló.)
Mindenesetre ne egy izomkolosszus nyírja ki a végén hanem egy ésszel dolgozó hős. Sokat akarok? :) -
Venom1986 #13 Ooopss most szépen összekevertem az Avp-vel -
Venom1986 #12 Pillantyú apikám,volt már 2-dik rész is? -
#11 Predator gecc, micsoda régi csengés... várom mi sül ki belőle, remélem nagyrészt csak jó -
Tecnamo #10 EZAZZZ!!! Végre egy jó hír!!!
Ebbőlcsak jó sülhet ki! Akár így, akár úgy.
És nagyon remélem h valami gagyibb játékadaptációs film köti majd le a figyelmét ennek a szerencsétlennek... -
#9 Ott a pont nalad!:) -
#8 -
Morden23 #7 Be is baszna.
Amúgy Boll. -
gyuri12 #6 én sajnos nem láttam végig az első részt,de amit láttam nagyon jó volt!a második pedig szinte isteni volt!:) -
valaé valaé ná #5 Uwe Bowl ?
[#violent -
Nebojsa #4 Csak a rendezőn múlik. Az 1-2 rész is azért volt jó mert öreg rókák rendezték. Csak nehogy Michael Bay legyen...... Christopher Nolan lenne az ideális jelenleg. Isteni volt amit a Batman legendával készített! -
W B #3 sajna a Predátornak csak az első részét láttam -
#2 Hmm dejóó lesz Predator 3!
Viszont az AvP2 inkább alien rész?Azért remélem predatorok is szerephez jutnak... -
endiboy #1 na majd meglássuk