Készül a Predator harmadik része

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JonDavis
Mert az abban szereplõ lény is úgy álcázta magát,mint a predator,és infravörösben látott.A magya forgalmazok vakarták a szõrös hasukat,hogy ezt a xart hogy adják el a népnek,gondolták legyen Ragadozó 3,mert akkor biztos vennék mint a cukrot,meg megnéznék tévében is.<#zavart2>

Nekem egy kicsit Dejavu érzésem van a címmel kapcsolatban mert ragadozó 3 már 97-ben volt. Bár mondjuk annak semmi köze nincs a predatorokhoz csak a szinkronizáló magyarok szokás szerint tök másra fordították a címet mint kellett volna. Mi egyszerû emberek biztos sose fogjuk felfogni, hogy a DNA(Angol cím) címû filmbõl hogy lett ragadozó 3 😄
matrix666
Nem is tudtam,hogy VAn-Damme 2 méter 20 cm.<#idiota>
Mert a predator annyi volt kb a filmben.Swarcit úgy felkapta,mint te egy ovodást<#ticking>
Eredetileg õt akarták,de szerencsére nem vállalta el,így jött a képben az óriás néger srác aki mindkét részben a predatort játszotta,azaz Kevin Peter Hall...

Helyesbítve, Van Damme volt a predator...

..ki ez a szörny a tükörben..

1991ben készült el a 2.rész...
Vagy arra vagy kíváncsi mikor adják a tévében?<#hehe>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

és 2 mikor lesz?
JonDavis
Kevin Peter Hall

Na, ki tudja, ki volt a Predator 1.-ben a Predator ?
Fejbõl találd ki, nem puskázunk.)
AvP2 hír,hogy a Fox egyik fejese bejelentette,hogy szigorúan 18as besorolást fog kapni a film,nagyon durva lesz,és Cameron Alienséhez fog inkább hasonlítani!

az egy trilógia volt.. mindhármat olvastam, és az AvP filmben voltak a könyvre emlékeztetõ momentumok (pl amikor a csajt "társnak" választották a Predatorok.) Viszont ha azokból csinálnának filmet vagy sorozatot.. esetleg egybõl filmtrilógiát -az most úgyis divat- akkor nagyon nagyot szakítanának a producerek.
JonDavis
Igen!Ezek magyar találékony írók könyvei.Nem hivatalosak.
Predator 3 szerintem függ majd az AvP2 sikerétõl is.De persze sikeres lesz úgyis😊

ezért:
"NEM HIVATALOS (MAGYAR) REGÉNYEK:

Ezen alkotásokat honfitársaink jegyzik, üzleti okokból angolszász álnevek mögé rejtõzve. A végsõ vesztes a halál (2003) címû kötetben Torkos Attila kínál alternatív folytatást az elsõ két film utáni eseményekhez. Gáspár András a Damien Forrestal név alatt adta közre A Kelepce és A túlélõk (1993) címet viselõ AvP-regényeit. E kiadványokban odáig fajult az álcázás, hogy az "eredeti", természetesen a valóságban nem létezõ amerikai kötet címét, kiadóját, sõt a magyar fordító nevét is közlik; ennek köszönhetõen sok olvasó ma is hivatalos kiadványnak hiszi a mûveket. Az így megjelent történetek természetesen sehogyan nem illeszthetõk be az amerikai könyvek eseményvonalába.
Ugyanilyen "leplezett" magyar alkotások a Predator fõcím alatt született Hõhullám New Yorkban (Szántai Zsolt, az ismert fordító tollából, 1993) és az Új vadászok (Bihon Tibor, 2000).
Egy mondat erejéig említsük meg Pál Tamás és Pál Dániel paródiáját, a Hová lett a nyolcadik utas?-t (1998)."
http://www.aliensonline.hu/konyvek.php

"Gáspár mindeközben Damien Forrestal és Ed Fisher néven licensz nélküli licenszregényeket (Doom, Aliens vs Predator, Star Wars) ír; szárnyalásának a szerzõi jogi törvény módosítása és Stephen King tollára kívánkozó betegsége - lásd Dark Half - vet véget."
http://www.metagalaktika.hu/modules.php?name=Bios&rop=showcontent&id=19

Ezek lopott licenszû regények, abszolút nem hivatalos, hiába lehet jobb, mint az eredeti.
HuAn82
IIGGGGGEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN!!!!<#worship><#vigyor2>
Sry! <#zavart1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

😛

Annak idején olvastam Damien Forrestal regényét: Alien vs Predator sorozat elsõ kötet- A kelepce
( eredeti címe: The Hydra Factor)1992
A mai napig sem értem, miért nem ezt a sztorit filmesítették meg. A story nincs befejezve, hiszen a fõhõsnõ kalandjai szinte még csak most kezdõdtek 😊
Az AvP film csak tényleg valmi kisgyerekeknek való, szerintem az említett könyv méltó folytatása lenne ennek a két híres szereplõ történeteinek

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

LEgyen az ellenfele BAtman. A Batman Dead End kisfilmben nagyon látványosan harcoltak egymás ellen<#idiota><#hehe>

Annak örülnék ha folytatnák Alien 4-et és abból lenne Alien versus Predator. Ha jól emlékszem Ripliék épp a földre tartanak...

Foglalja csak el az Alien a Predator meg mentse meg. Lenne ám költségvetés. 😊

schrank
a te gondolkodásod szerint egy szikár langyi-bangyi menti meg a földet mondjuk legyen õ Wiljem Düfó <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Csacsis
ÁÁÁ
Csak azt, ami jelenleg kihalt a filmekbõl: Qva jó Storyt!

Ki lenne az esteleges Predator ellenfél? Ez itt a jó kérdés! Svarzi és Danny Glover nyugdíjas korosztály már, valaki fiatalt keressünk. Julian MacMahon, a Fantastic four Dr.Doomja, vagy Gerard Butler. A film legyen inkább sci-fi thriller, de ne legyen akció mentes.(a Ragadozó keres valamit a Földön, de közben vadászik a konkurens embercsoportra 😊 vagy valami hasonló.)
Mindenesetre ne egy izomkolosszus nyírja ki a végén hanem egy ésszel dolgozó hõs. Sokat akarok? 😊
Ooopss most szépen összekevertem az Avp-vel <#vigyor>
Pillantyú apikám,volt már 2-dik rész is? <#idiota>
bertino
Predator gecc, micsoda régi csengés... várom mi sül ki belõle, remélem nagyrészt csak jó

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

EZAZZZ!!! Végre egy jó hír!!!
Ebbõlcsak jó sülhet ki! Akár így, akár úgy.

És nagyon remélem h valami gagyibb játékadaptációs film köti majd le a figyelmét ennek a szerencsétlennek...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

JimKirk
Ott a pont nalad!😊
immovable
<#hehe><#hehe><#hehe>
Be is baszna.

Amúgy Boll.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

én sajnos nem láttam végig az elsõ részt,de amit láttam nagyon jó volt!a második pedig szinte isteni volt!😊

Uwe Bowl ?
[#violent<#zavart1>

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Csak a rendezõn múlik. Az 1-2 rész is azért volt jó mert öreg rókák rendezték. Csak nehogy Michael Bay legyen...... Christopher Nolan lenne az ideális jelenleg. Isteni volt amit a Batman legendával készített!
sajna a Predátornak csak az elsõ részét láttam

matrix666
Hmm dejóó lesz Predator 3!<#finom>
Viszont az AvP2 inkább alien rész?Azért remélem predatorok is szerephez jutnak...

na majd meglássuk