Ötvös Tibor

Jerry Bruckheimer filmtervei

Jerry Bruckheimer az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb producerek egyike. Olyan filmekkel a háta mögött, mint a Bad Boys-széria vagy a Karib-tenger kalózai, dollármilliókat termelt a stúdiók számára.

A napokban New Yorkban egy interjúban fellibbentette a fátylat pár, az idei évben mozikba kerülő filmjéről. Leghamarabb a nyáron mozikba kerülő Karib-tenger kalózai folytatását, a Dead Man's Chest-et láthatjuk viszont. A második részben visszatér Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley valamint Gore Verbinski is. A történet középpontjában Jack Sparrow kapitány áll, aki egykoron vérszerződést kötött Davey Jones-szal, a híres Bolygóhollandi hajó kapitányával. Ha nem talál kiutat, örök kárhozatra ítéltetik. Sparrow mellé társul szegődik az épp esküvőjükre készülő Will Turner és Elizabeth Swann is.


Jack Sparrow ismét az életéért fut

A 2004-es év egyik legnagyobb akció-sikere a Nicholas Cage-féle A nemzet aranya volt, mely szintén kap egy második részt. A filmről egyelőre csak annyit tudni, hogy a főszerepben ismét Nicholas Cage lesz látható. Bruckheimer elmondta, hogy a folytatást még idén szeretnék a mozikba küldeni.

A Tony Scott-féle Déja Vu-ról már beszámoltunk. Akkor a Katrina-hurrikán közbeszólt és más forgatási helyszínt kellett keresni. A film azonban végül is elkészült, így novembertől láthatjuk Denzel Washingtont, amint FBI ügynökként nyomoz egy titokzatos nő után.

A legutolsó pedig egy játékadaptáció. Épp a napokban jelent meg az igencsak patinás múltra visszatekintő Prince of Persia-sorozat legújabb része, a The Two Thrones és egyből igazi világsiker lett. Így nem meglepő, hogy a megfilmesítés joga Bruckheimer kezébe került. A Prince of Persia egyelőre még a kezdeti stádiumban leledzik, se a készítőkről se forgatókönyvről nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5i #5
    És Uwe BOll talán rendezi?
  • vg #4
    Nem Jerry Bruckheimer rendezi a filmeket...
  • PLaci #3
    És a többi játék adaptáció joga mért az akasztani való Uwe Boll -hoz került, és nem Jerry Bruckheimer -hez? :(
  • B@ldrick #2
    me too :)
  • 5i #1
    Annyira várom a második Karib-tengert, hogy el sem tudom mondani!!!!!!!!!!!!