Szekeres Viktor

Rossz hír a Halálos iramban 10-et várók számára

Később láthatjuk a HI10-et.

A Universal Studios bejelentette pár filmje premierdátumának finomhangolását, ami többek között azt is jelentette, hogy az Amerikában eredetileg 2023. április 7-én bemutatni tervezett tizedik Halálos iramban-epizód hat héttel később kerül bemutatásra, egész pontosan május 19-én, azaz az év egyik legerősebbnek tartott hétvégéjén, ami a Memorial Day ünnepnek köszönhetően négy napos.

A cél mindenképp az, hogy a tizedik rész sikeresebb legyen a kilencediknél, melynek nincs mit szégyenkeznie, hiszen az év második legsikeresebb hollywoodi filmjének számít, globális bevétel alapján az angol nyelvű kínálatból csak James Bond legújabb kalandjai hoztak több pénzt, mint 726,2 millió dollár. A cél persze hosszabb távon az lehet, hogy akkora sikert érjen el az új epizód, mint annak idején a hetedik, mely Amerikán kívüli bevételét tekintve még mindig minden idők ötödik legsikeresebbjének számít az Avatar, a Titanic és a két Avengers-epizód mögött - döbbenet belegondolni, hogy még a Star Wars-filmeket is lepipálta 1,16 milliárd dollár bevétellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #4
    Először új bolygó, csak utána lesz új galaxis
  • Ender Wiggin #2
    Az űr is megvolt. Mi jöhet még? Egy másik galaxis? Esetleg a Földön maradva a Mariana-árok? Ááá, az Stathamnak már megvolt egy másik "okos" filmben.
  • Csucse #1
    Elmegyógyintézetekben és óvodákban hangosan zokognak emiatt a lakók...