Szekeres Viktor

Alakul az új Toxikus bosszúálló

Folytatódott a Toxic Avenger-reboot castingja.

Pár hónapja derült ki, hogy Peter Dinklage lesz a tervezett Toxic Avenger-feldolgozás főszereplője. Most pedig arról számolhatunk be, hogy Jacob Tremblay lesz a partnere, legalábbis a Deadline arról értesült, hogy a még mindig csak 14 éves színész aláírt a horrorfilmre.

Az már a szereposztás megkezdése előtt nyilvánossá vált, hogy Macon Blair (I Don’t Feel At Home in This World Anymore) írta és rendezi a troma klasszikus, Toxikus bosszúálló új változatát. A kultikus 84-es komédia új változata kortárs újragondolás lesz, és a Deadpoolhoz hasonlóan ki fogja csavarni a szuperhősös műfajt. A középpontban egy átlagember lesz, aki mutáns szörnyeteggé változik annak köszönhetően, hogy mérgező hulladékba lökik. Ezt követően kell esélytelen szuperhőssé válnia, hogy megmenthesse fiát, barátait és lakóközösségét a korrupció és kapzsiság révén munkálkodó erőktől.

A film feldolgozására tett kísérletekről az elmúlt években többször is beszámoltunk. Nemrég a Legendary Entertainment vásárolta meg a filmes adaptációs jogokat, és még az eredeti rendezőket, Lloyd Kaufmant és Michael Herzet is megszerezték a bé-film remake-jéhez producernek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Az a baj ezzel a filmmel, hogy ez kőkemény trash. Ha megpróbálják Deadpool szerűen, A kategóriás filmként elkészíteni, már oda a lényeg. Ez még Tarantino-nak és Rodriguez-nek is nagy falat.