Szekeres Viktor

Egy várt folytatásfilm premierjét előre hozták

Hamar jön az új Purge-epizód.

Amerikában ismét egyre több stúdió kezd mozgolódni tervezett mozis premierdátumok kapcsán. Az érdekesség azonban az ezúttal, hogy nem csak halasztásokra kerül sor, hanem bemutatók előrehozására is, többek között éppen a halasztások révén felszabaduló dátumok miatt. A halasztásokra értelemszerűen azért kerülhet sor, mert még mindig nem üzemelnek a mozik teljes kapacitáson, míg a korai premierek épp abban bíznak, hogy kevesebb versenytárs mellett a mostani állapotokban is lehet potens bevételre szert tenni, ahogy az elmúlt hetekben néhány film már bizonyította azt.

A Universal az új Purge-epizód, a The Forever Purge esetében úgy döntött, hogy a július 9-ére tervezett premiert már másodikán megtartja, az ünnepi időszakban, hiszen a napokban kevésbé zsúfolttá vált az időpont. A tervek szerint ez az ötödik film egyben véget is vetne a szériának.

Ezzel egy igen sikeres sorozat zárulhat le. Mint ismert, pár éve a 3 millió dollárba kerülő első Purge-film Amerikában 64 millió dollárig jutott, a világ többi országában pedig 25 milliós bevételt ért el, míg a 9 millió dollárból gyártott második rész, az Anarchy hazájában 72, Amerikán kívül pedig 37 millió dollárt teljesített. A harmadik epizód, az Election Year 10 millióból készült, 79 milliós bevételt ért el belföldön, nemzetközileg pedig 39 milliósat. A növekvő tendencia pedig a negyedik részre, a The First Purge-re sem állt le, hiszen az 13 milliós büdzséből 69+67 milliós bevételt hozott, vagyis bár Amerikában csökkent a franchise iránti érdeklődés, a világot jobban érdekelte, hogy mészárolják le egymást az amerikaiak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!