Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Gonosz csoda című horror

Itthonra is érkezik a The Unholy.

A hazai filmforgalmazók nem mondtak le arról, hogy nemsokára mozikban is láthatóak legyenek a filmjeik, s erre utal az is, hogy egyre másra adják ki az alkotások szinkronos és magyar feliratos előzeteseit, amiken azt is feltüntetik, hogy a multiplexekben érdemes számítani rájuk. Erre remek példa a Gonosz csoda magyar címen bemutatásra váró InterCom-horror, ami, ha elsőre nem is egyértelmű, de a The Unholy című filmet fedi. Íme a feliratos trailerje.


A Screen Gems és Sony Pictures filmjét Evan Spiliotopoulos rendezte saját és James Herbert forgatókönyve alapján Jeffrey Dean Morgan, Marina Mazepa, Cary Elwes és Katie Aselton főszereplésével.

A szinopszis alapján a története: "Csoda történt, igazi csoda! Egy kisvárosban élő, siket lányt meglátogat Szűz Mária, és meggyógyítja az ártatlant. Mivel véletlenül egy cinikus, szakmája legszélére sodródott újságíró is éppen ott tartózkodik, az egész világ értesül a csodálatos gyógyulásról – és arról, hogy Alice egyre több embert gyógyít meg.
Az egyház eleinte kételkedik, de végül hozzájárul, hogy a lány tömegeknek prédikáljon. És Bainfield felé megindul a hívők áradata.
Csakhogy az újságíró nyomozni kezd, és rájön, hogy a helységben százötven évvel korábban történt szörnyű kivégzés kapcsolatban áll a mostani eseményekkel: akkor a helybeliek egy felnőtt nő arcára szögezték Mária képét, és felakasztották. Talán most sem a szent Szűz jött el, hanem az ő legnagyobb ellensége.
És ha ez így van, az újságírónak mindenképpen meg kell akadályoznia, hogy Alice annyi ember előtt imádkozzon: mert akkor a Gonosz egyszerre rengeteg lelket rabolhat el…

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!