Szekeres Viktor

Izgalmas hírek a Sikoly 5-ről

Már most a 2022-es év egyik legjobban várt horrorja az új Sikoly-epizód.

Még mindig több, mint fél év van a Sikoly-sorozat 5. epizódjának amerikai premierjéig (januárban nyit a film a mozikban), de már most érezni a várakozást, hiszen egy olyan rebootról, illetve folytatásról van szó, amiben az eredeti film karakterei is szerepelni fognak. És szerencsére az első előzetes bemutatója előtt is kaptunk infókat róla.

Jelen esetben pedig azt, hogy az igen spoilerérzékeny franchise készítői meg akartak bizonyosodni arról, hogy idő előtt nem szivárog ki semmi filmjükről, ezért, mint azt a Bloody Disgusting megírta, a Radio Silence nem csak több forgatókönyvet adott a színészeknek, hanem eleve több befejezést is leforgatott, hogy még a résztvevők se lehessenek tisztában azzal, hogy melyik kerül majd bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #2
    Nem csoda, hiszen egy olyan "sorozatról"/több részes horrorról beszélünk amelynek minden egyes része igényes és szórakoztató, illetve nem vált önmaga paródiájává annak ellenére, hogy rögtön az első részben (ami egyébként zseniális) nem csináltak titkot abból, hogy amellett, hogy egy komoly horrorfilmről van szó, a műfaj összes eleme jóformán parodizálva lesz jelen a filmben.

    A 4. rész óriási pozitív csalódás volt a számomra, mert nem hittem, hogy még mindig képesek lesznek tartani a színvonalat (szegény Wes Craven azóta elhunyt, így most megint lesznek fenntartásaim az 5. résszel kapcsolatban). A 3-at (amiről rossz emlékeim voltak, lévén itt egy "kicsit" már tényleg túlságosan elhajlott az inga a komédia irányába) pedig nem régen néztem meg újra és bizony újra kellett értékelnem, nagyon korrekt rész volt az is (annak ellenére, hogy a gyilkos onscreen jelmez nélküli jelenlétét még mindig kevésnek tartom).
  • Jawarider #1
    Sidney: majd akkor engedlek be az ágyamba és azt csinálhatsz velem amit akarsz ha áprilisban esik a hó.
    Maszkos: nézz csak ki az ablakon....