Szekeres Viktor

Előzetest kapott az új Bruce Willis-scifi

Ilyen lesz a Breach.

Bosszúvágy ide, Üveg oda, Bruce Willis valamiért inkább Nicolas Cage nyomdokaiba lépve még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek, manapság pedig video on demand formátumban kerülnek bemutatásra. A Breach már az idei harmadik ilyen próbálkozása.


A filmet Észak-Amerikában a Saban Films forgalmazza (a nagyobb stúdióknak természetesen nem kellett), a forgatókönyvet az a Corey Large és Edward Drake írta, akik a rendezést is vállalták, és akik a Cosmic Sin című, ugyancsak Bruce Willis főszereplésével készített scifit is jegyezték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #4
  Én azt nem bírom, amikor ennek a jellegzetes kopasz fejnek nem szólnak, hogy egy filmben van éppen.
  Szerintem mostanában nagyon félvállról veszi a szerepeket Willis. Vagyis hát nem szerintem, hanem láthatóan a könnyű pénzre hajt, és a nevéből él. Abból, hogy a kis stúdiók relatíve sok pénzért keveset elvárva tőle leszerződtetik a marketingértéke miatt. De legalább most nagyobb szerepet, főszerepet vállal.
  Viszont úgy tűnik, hogy ebbe a filmbe is csak Willis arcát szerződtették le, a színészi kvalitásait nem. Megint ilyen sótlan, savanyú, lapos 1 dimenziós, amit csinál, nagyon nem idézi a régi önmagát, amit bírtam benne. De a többiek sem valami meggyőzőek.

  Mindenesetre kíváncsi vagyok rá. Bruce Willis, sci-fi, egy kis horror, annyira rossz nem lehet... talán. (Bár a Die Hard 5 azért meglehetősen szar volt, pedig az elvileg még "hollywoodi szuperprodukció" volt, még ha nem is látszott rajta.)
 • Vata111 #3
  Én szeretem az ilyen filmeket, Bruce Willies meg amúgy is a kilencvenes évek szentháromságának tagja.
  Jó lesz ez, csak az fanylogjon aki nem bírja ezt a jellegzetes kopasz fejet:-)
 • mtibee #2
  Tesco gazdaságos torkolattűz.