Szekeres Viktor

Űrhajós filmet készít Adam Sandler

Cseh scifi adaptációjában fog szerepelni Adam Sandler.

Adam Sandler legújabb Netflixes filmje a The Spaceman of Bohemia lesz, értesült a Deadline. A film Jaroslav Kalfar regénye alapján készül és egy űrhajósról szól, akit a galaxis peremére küldenek, hogy egy rejtélyes ősi port gyűjtsön össze, de ott arra eszmél, hogy a földi élete darabokra hullik, és csak egy hangban bízhat annak érdekében, hogy összerakja, egy idők kezdetéről származó teremtményében, mely a hajóján ólálkodik. A forgatókönyvet Colby Day írja, a rendező pedig Johan Renck lesz.

Mint ismert, 2015-ben Adam Sandler egy négy film elkészítésére vonatkozó szerződést kötött a Netflix streaming szolgáltatóval, melynek első darabja, a Nevetséges hatos (The Ridiculous 6) volt, amit Az újrakezdés (The Do-Over) követett, majd a Sandy Wexler, valamint a The Week Of, de ezek mellett elkészült a The Meyerowitz Stories (New and Selected) és a Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) is vele. Nemrég pedig egy újabb 4 filmre szóló szerződést köttetett a felek között a mozis premierre készített, de globális forgalmazásra a Netflix által átvett Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) után.

Az új filmjei ismét Happy Madison Productions-gyártások lesznek, azaz Sandler producerként is közre fog működni bennük. Az már korábban kiderült, hogy a komikus következő filmje a Hubie Halloween után a LeBron James producerkedése mellett készítendő Hustle lesz. A Taylor Materne és Will Fetters által írt forgatókönyv története egy amerikai kosárlabdás játékos-megfigyelőről szól, aki, miután minden alap nélkül kirúgják, felfedez egy nemzetközi korszakos zsenit, akit Amerikába visz, hogy bebizonyítsa, mind ő, mind pedig pártfogoltja az NBA-be való.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!