Szekeres Viktor

Daniel Radcliffe akciófilmje sokkal keményebb, mint Vin Dieselé

A Guns Akimbo megkapta a legmagasabb korhatárt.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás a Guns Akimbo című Daniel Radcliffe-akciófilm volt, amely az előzetes láttán a papírformát igazolva megkapta az R-es korhatárt, vagyis a 17 éven aluliak csak nagykorú felügyelete mellett nézhetik meg. Ezzel pedig magasabb korhatárral "büszkélkedhet", mint a Bloodshot, aminek Vin Diesel a főszereplője.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és ezúttal az egész filmen áthúzódó erősen véres erőszakos jeleneteket említik, a profán nyelvezetet, valamint az ugyancsak elég gyakori droghasználatot. Arról nem is beszélve, hogy nem csak szexuális utalások lesznek a filmben, hanem grafikusabb meztelen jelenet is, bár az csak elég rövid időre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Azt azért látni kell, hogy Vin Diesel Bloodshot-ja egy kommersz képregényfilm.
    Itt meg nem is az a lényeg, hogy az illető egy Terminator legyen, előzetes alapján ez valami marhaság lesz, agyatlanság.
  • zetortraktor #3
    Igen, valószínűleg egy ilyen akciófilmért fog díjakat kapni.

    A vicces, hogy általában ilyesmit az szokott írni, aki a Harry Potteren kívül nem látott más Radcliffe-filmet. És ennek ellenére "reklamál". Ami ugye vicces. Az az igazság, hogy Radcliffe már rég levedlette HP karakterét (ahogy Robert Pattinson vagy Kristen Stewart is az Alkonyatosat, Elijah Wood és Sean Astin a hobbitosat, stb.), de láthatóan nem esett le neked, hogy az efféle dolog sosem a színészen múlik, hanem a nézőn. Ha neked nem megy az elvonatkoztatás, ha annyira beléd ivódott a Harry Potter, akkor magadban kell keresni a hibát.

    Oké, én könnyen beszélek, mert összvissz csak két horrorfilmben láttam őt (azokban elég jó volt), meg ugye Ghinsbergként a Dzsungelben (amiről bárkinek is eszébe jut Harry Potter...?), meg persze ott van a két tévésorozata (mindkettő zseniálisan jó).
  • Ellaberin #2
    Kár erőltetnie Radcliffenek ezt a "kemény vagyok" vonalat. Egyszerűen nevetséges.
    Láthatóan úgy gondolja, ha szakállat növeszt és eljátssza a keményfiút ki tud lépni a varázsló-tanonc skatulyából, de egyszerűen nincs olyan karizmája ami komolyan vehetővé tenné.
    Értem én, hogy jó lenne bezsákolni valami díjat a színészi teljesítményért, de érezhetően nem ez a vonal lesz az. (Ha már annyira keménykedni akar jobban állna neki valamilyen thriller, amiben játszhatna egy angyalarcú sorozatgyilkost :)

    Vin Dieselnek meg ~20 éve volt 2-3 jobb filmje, de azóta ő is tucat verekedő egy random filmben.
  • gombabácsi #1
    vin dieselnek volt kemény akciófilmje? én csak keménykedésre emlékszem...