Szekeres Viktor

Elkezdődött Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds közös akciófilmjének forgatása

Forog a Red Notice.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, egy ideje már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy hovatovább már az is érdeklődést kelt filmekkel foglalkozó oldalakon, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még értelmes kép sincs hozzá), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható, így értelemszerűen nem sokan kattintanak a hírre.

Tehát, ahogy a hírünk címe is mondja, elkezdődött a Red Notice forgatása. Amire a fenti kép a csapós kép a bizonyíték. Még tavalyelőtt számoltunk be arról, hogy a stúdiók között hatalmas licitálás folyt az akciófilmért, melynek az egykori The Rock lesz a főszereplője, Rawson Marshall Thurber pedig az írója és rendezője. Végül a Universal Pictures és a Legendary szerezte meg a jogait az eredeti, vagyis előzményekkel, más IP-kkel való kapcsolódási pontokkal nem rendelkező alkotásnak.

Akkor az volt a terv, hogy a bemutató 2020. júniusában lesz a mozikban, amit később novemberre halasztottak. Ekkor a készítők némi tanakodást éreztek a stúdió részéről, s a Universal valóban némiképp kétkedve viszonyult a 130 millió dollár körüli büdzséhez, így amikor a szerződésük azt lehetővé tette, Thurber és Johnson a licitálásban a második helyen befutó Netflix számára is prezentálta a kész szkriptet, mely kapott az alkalmon, és lecsapott a projektre. Később Johnson mellé Gal Gadot és Ryan Reynolds is csatlakozott főszereplőként.

A Red Notice konkrét története még nem ismert, csak annyit lehet tudni, hogy globális vetülete lesz, a műfaja pedig heist thriller, vagyis a rablós-átverős műfajt képviseli majd. Johnson egy Interpol-ügynök lesz benne, akinek a világ legkeresettebb műtárgy-tolvaját kell elkapnia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!