Daniel Craig nem készít több James Bond-filmet

Daniel Craig megerősítette, hogy többet nem lesz James Bond.

Daniel Craig korábban többször is kacérkodott a James Bond karakterétől való visszavonulással, azonban a bulvárlapok harsogó főcímei ellenére sosem született arról döntés, hogy valóban megtenné. Most azonban konkrétan kimondta, hogy többször nem lesz 007-es - a lenti beszélgetés a CBS késő éjszakai talkshow-jában hangzott el.


Bár természetesen még nincs szó arról, hogy lenne James Bond 26, de nyugodtan mérget vehetünk arra, hogy ismét rebootot fog kapni a franchise, jó eséllyel egy jóval fiatalabb James Bondot ismerhetünk meg, hiszen ötvenen túlira a fiatalok szemében nem igazán lenne igény. Craig például 38 évesen volt először Bond, most pedig 51 évesen köszön le a szerepről. Előtte Pierce Brosnan 42 és 49 éves kora között kémkedett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #8
  Csak szólok, hogy Pierce Brosnan 42 évesen lett először Bond.
 • Jawarider #7
  Roger-Pierce arcokat bírtam nagyon anno
 • kvp #6
  Sokaknak Sean Connery es Roger Moore volt az igazi karakter. Az eredeti tortenet pedig az, hogy a haboru alatt Ian Flamming semleges teruleten egyszer kartyazott ket naci tiszttel es innen indult az otlet. Persze a haboru utan mar a szovjetek lettek az ellenseg, de az alapotlet ennyi volt.

  Az uj Bond valoszinuleg mar noi karakter lesz vagy barmi meg progresszivabb...
 • Ender Wiggin #5
  Igazából Lazenbyt leszámítva mind piperkőc volt. Azt meg, hogy milyen a Bond karakter senki sem tudja, mert ilyen a valóságban nem létezik. És bár Craig béna Bond, még mindig inkább ő, mint bármi, amit a jővőre víziionálnak a PC-huszárok.
 • kalapos01 #4
  "Nagyon nem JB karakter, "

  Miért van egyébként olyan érzésem, hogy azok 95%-a, aki ilyet ír, nem tudja, hogy milyen _A_ James Bond-karakter? Tisztelet a kivételnek persze, aki olvasta a könyveket.
 • kalapos01 #3
  Hahh, ez tipikus vélemény netes körökben, de jó eséllyel csak azért, mert sokaknak ez a piperkőc Bond volt az első, ennek a korosztálynak ő számít alapnak. Pedig általános vélemény alapján Brosnan volt a legrosszabb az addigiak közül. Még Daltonnál is rosszabb.

  Nem meglepő, hogy nekem is speciel ő inkább bejött, Craig meg nagyon nem, de aki olvasott Ian Fleminget, az tudja, hogy bármelyik másik Bond közelebb áll a regényhős Bondhoz, mint ő. Szóval egy dolog, hogy jó, más dolog hogy jó Bond.
 • NEXUS6 #2
 • bunny #1
  örülünk, egyet is kár volt neki ... Nagyon nem JB karakter, sehol az elegancia ami az elődökben megvolt. Brosnan volt az utolsó elfogadható Bond.