Szekeres Viktor

The Rhythm Section: újabb kemény bosszúfilm kapott előzetest

Megérkezett a The Rhythm Section második trailerje.

Az első előzetes idején nem említettük a The Rhythm Sectiont, pedig Blake Lively akcióthrillerje kifejezetten biztatónak tűnt a kiadott képsorok alapján, és bizony a második videó sem nagyon lombozza le azokat a nézőket, akik szeretik a bosszúfilmes műfajt.


A James Bond producereinek a filmjét, a Ritmusszekciót az a Reed Morano rendezte, aki sokáig operatőrként dolgozott, majd a Lehull az éjt és az I Think We're Alone Now-t követően tévésorozatok rendezésébe vágott, ahol az egyik legnagyobb sikerű szériát, A szolgálólány meséjét indította el. A szkriptet Mark Burnell írta. Az Amerikában január 31-én bemutatásra kerülő filmben Lively mellett még Jude Law és Sterling K. Brown is szerepel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  hát éppen ez az: pl. hamilton vagy weaver karakterei hitelesek, túlzás nélküliek és nem propaganda gépezet részeként keletkeztek a forgatókönyvek. arról nem is beszélve, hogy vagy 80 éve léteznek olyan filmek, melyek erős, okos nőket mutatnak be, de fizikai erőszak nélkül. a mai filmekben viszont alig van olyan erős női karakter, aki nem veri szét a férfiakat... a propagandád túlkompenzál. hasonlít rád...
 • zetortraktor #3
  Ez természetesen felesleges leírni, mert a többséget egyáltalán nem érdekli, inkább menőnek találja, mint anno Linda Hamiltont a T2-ben - akkor, mivel még nem volt erős propagandagépezet, még nem hintette el az általad jelzett gondolkodást a fejekben, így nem akadt fel senki rajta. Ma már sulykolják egyesek a befolyásolhatóbb fejekbe, hogy félni kell az ilyesmitől, hogy át akarja venni a másik nem az irányítást, stb, ilyen baromságok. Te fogékonyabb vagy erre, ennyi.
 • zetortraktor #2
  Nem kell. Lehet. Ez a kulcsszó. Természetesen manapság lesz, akit ez érzékenyen érint, esetleg sért férfiúi hiúságában, elvesz a férfiasságából, fenyegetve érzi magát, ha lát egy ilyen szituációt, stb.,hiszen elvárja azt, hogy ha egy nőnek gondja van, akkor segítséget kérjen egy "erős" férfitól, hogy az oldja meg helyette. Ez volt régen jellemző a hollywoodi filmekre: a nő kellék volt, a férfi megoldotta a helyzeteket. Most egy kicsit megpróbál előre lépni Hollywood, és olykor a nők oldják meg a helyzetet, de szerintem nem kell aggódni, mert többségében férfiak fogják még így is.

  Ha te is így vagy vele, akkor el kell engedni a filmet. Totál érthető a dolog, egy pillanatig nem hibáztatható az ember, ha így gondolkodik, nem lehet mindenki biztos magában, mindig lesz, akit megingat egy ilyen szituáció.