Szekeres Viktor

Itt a tavalyi év egyik legjobb filmjének, a Testvérlövészeknek a feliratos előzetese

Megvolt a The Sisters Brothers hazai premierje.

Még egyszer említsük meg, hogy a UIP-Duna Film beintve minden elvárásnak és papírformának, volt olyan bátor, hogy behozza Magyarországra is a Testvérlövészek, vagyis a The Sisters Brothers című filmet, amely a tavalyi kínálat egyik legjobban sikerültje volt. A csütörtöki premiert a Rozsda és csontot, valamint A prófétát rendező, Jacques Audiard jegyzi rendezőként, a főszereplői Joaquin Phoenix és John C. Reilly, az alkotás pedig Patrick DeWitt regénye alapján készült. Most át lehet ismételni a magyar feliratos előzetest.


A film hivatalos szinopszisa magyar nyelven a következő: "1851-et írunk, és Charlie és Eli Sisters fivérek és gyilkosok; fiúk, akik egy könyörtelen és ellenséges világban nőttek férfivá. Kezükhöz vér tapad: bűnözők és ártatlanok vére is... és a bandita létformán kívül nem ismernek mást. Az idősebb fivér, a befelé forduló Eli (Reilly) öccsével együtt fosztogat, mégis mer rendes életről álmodozni. A fiatalabb, keményen iszákos Charlie (Phoenix) élvezettel veszi át a főnöki posztot a duó akcióiban. Mindketten egyre inkább megkérdőjelezik és vitatják a másik módszereit.
A Sisters fivérek útja átvezet az északnyugati vidéken, el Oregon hegyeihez, majd egy veszélyes bordélyházba a Mayfield nevű kisvárosban, és végezetül a kaliforniai aranylázhoz. Ez az utazás próbára teszi a halálos családi kötelékeket. De lehet, hogy ezen az úton akadnak rá arra is, ami még megmaradt az emberségükből?"
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!