Szekeres Viktor

Komoly zúzás A hét mesterlövész új előzetesében

Új trailert kapott a feldolgozás feldolgozása.

Általában a klasszikus filmek feldolgozásait a közönség érdeklődéssel szokta szemlélni az elő előzetesig, legalábbis egy kivétellel ez volt eddig a helyzet. A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) esetében ráadásul még azt is elmondhatjuk, hogy az első trailer premierjét követően még magasabbra is szökött a közönség várakozási foka, legalábbis, ami a közelgő remake-et illeti. Az új trailert látva pedig valószínűleg a többség még nagyobb izgalomba fog jönni.


Az új A hét mesterlövészt Antoine Fuqua rendezte olyan színészek közreműködésével, mint Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Matt Bomer, Peter Sarsgaard, Billy Slaughter és Vinnie Jones. A forgatókönyvet Nic Pizzolatto és Richard Wenk írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #5
  Nem kellet volna....
 • Cyberdog #4
  Aham... lehet, hogy nem lesz rossz. De olyan az egész, mintha mindegyik szereplő a Cosmo oldaláról lépett volna le. Keresztül vágtatnak a sivatagon, de sehol egy koszfolt, ránc a ruhájukon. A vadnyugat soha sem volt olyan tiszta, mintha mindenki minimum Ariel mosóporral mosná a ruháit. Jobb szeretem a spagetti westernek által kitaposott ösvényt. A koszos, dzsuvás, foghíjas és izzadságfoltos vadnyugatot.

  A Volt egyszer egy Vadnyugat a csúcs. Egy ideig élt bennem a remény, hogy esetleg némelyik újabb alkotás megközelítheti a nagy klasszikust. De csak csalódnom kellett mindig. Egyedül talán a Nincs bocsánat, az amelynek sikerült a vadnyugat mocskosságát visszaadni valamelyest.

  De az utána jövők már csak szimplán csalódások.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.07.21. 01:13:57
 • oritomi #3
  Ennek a pornó változata lesz jó,aminek a története ott fog kezdődni ahol ennek vége.Amikor a nő meghálálja ennek a hét csávónak,hogy bosszút álltak és emiatt neki ez milyen jó
 • Ender Wiggin #2
  Manapság bármilyen korszakban játszódjon is egy akciófilm, a recept mindig ugyanaz.