Szekeres Viktor

Itt A hét mesterlövész-feldolgozás szinkronos előzetese

Magyarul sem lett rosszabb A hét mesterlövész előzetese.

Az új A hét mesterlövészt Antoine Fuqua rendezte olyan színészek közreműködésével, mint Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Matt Bomer, Peter Sarsgaard, Billy Slaughter és Vinnie Jones. Az angol nyelvű előzeteseket követően most megnézhetjük a szinkronos trailert is. Mint mindig a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, bár nyilván színészek terén arra fog törekedni a stúdió, hogy mindenki megkapja jól ismert hangját.


Az Amerikában szeptember 23-án bemutatni tervezett westernfilm története hasonló lesz, mint az 1960-as eredetié, ami egyébként ugyancsak feldolgozás volt, mégpedig a Kuroszava-féle A hét szamuráj amerikai remake-je. A mostani film szomorú érdekessége, hogy alatt hallhatjuk a nemrég tragikus körülmények között elhunyt James Horner utolsó filmzenéjét. A rendező még tavaly egy interjúban elmondta, hogy a zeneszerző titokban, pusztán a Nic Pizzolatto és Richard Wenk forgatókönyv alapján megírta a film zenéjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • professional #4
  Gépágyú meg nyíl! Najone...miez Avengers Western? Bronsonnak elég volt egy fejsze a kézbe, hogy félelmetes legyen, ez meg átmegy karatefilmbe mint az új Star Trek...vereksző törpék nevetséges!
 • zetortraktor #3
  Ez marha jó lesz, de igazán jöhetett volna nyáron is.
 • Aldo Moro #2
  Nekem tetszik.
 • Tikal #1
  okádék... mármint nem a szinkronos verzio, hanem a film... nem méltó a névre..