Szekeres Viktor

Mi is láthatjuk végre a tavalyi év egyik legjobb filmjét, a Testvérlövészeket - itt az előzetes

Hozzánk is elér végre a The Sisters Brothers.

A Testvérlövészek, vagyis a The Sisters Brothers a tavalyi kínálat egyik legjobban sikerült filmje lett, ami bár már decemberben kifutott az amerikai mozikból, március 28-án hozzánk is el fog érni, amit mi sem bizonyít jobban, mint a most kiadott, lenti, magyar feliratos előzetes. A Rozsda és csontot, valamint A prófétát rendező, Jacques Audiard filmjének főszereplői Joaquin Phoenix és John C. Reilly, az alkotás Patrick DeWitt regénye alapján készült.


A film hivatalos szinopszisa magyar nyelven a következő: "1851-et írunk, és Charlie és Eli Sisters fivérek és gyilkosok; fiúk, akik egy könyörtelen és ellenséges világban nőttek férfivá. Kezükhöz vér tapad: bűnözők és ártatlanok vére is... és a bandita létformán kívül nem ismernek mást. Az idősebb fivér, a befelé forduló Eli (Reilly) öccsével együtt fosztogat, mégis mer rendes életről álmodozni. A fiatalabb, keményen iszákos Charlie (Phoenix) élvezettel veszi át a főnöki posztot a duó akcióiban. Mindketten egyre inkább megkérdőjelezik és vitatják a másik módszereit.
A Sisters fivérek útja átvezet az északnyugati vidéken, el Oregon hegyeihez, majd egy veszélyes bordélyházba a Mayfield nevű kisvárosban, és végezetül a kaliforniai aranylázhoz. Ez az utazás próbára teszi a halálos családi kötelékeket. De lehet, hogy ezen az úton akadnak rá arra is, ami még megmaradt az emberségükből?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!