Szekeres Viktor

Kevin Costner 10 órás westernfilmet tervez

Kevin Costner szerint jóból nem árt meg a sok.

30 évvel ezelőtt Kevin Costner volt az egyik legmenőbb westernszínész, és rendezőként is igencsak elismert volt első filmjének, a Farkasokkal táncolónak köszönhetően, azonban belefutott egy csúnya buktába is, az egyébként kifejezetten élvezetes A jövő hírnöke után pedig már csak a korrekt Fegyvertársakat rendezte meg. De most lehet, hogy visszatér.

A színész, miközben új, NASA-s filmjének, A számolás jogának sajtókörútján vett részt, a Varietynek elmondta, hogy akad egy westernfilmes terve, amin már jó ideje dolgozik, és nagyjából 10 órás lenne. Ez persze kivitelezhetetlen lenne egyetlen film formájában, így most a színész-rendező azon gondolkodik, hogy 3 részre szabdalva mutatná be, vagy valamilyen formában akár tévére is adaptálhatná. Már persze, ha elkészül valaha.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #12
  És mit reklámoz? Az új álszakáll kollekcióját...?
 • stremix #11
  Szerintem meg nincs semmilyen western terv, ez egy Kevin Costner reklám volt.
 • kalapos01 #10
  A Waterworld és a Postman azért nem egy kategória. Az egyik top10-es film a bevételét tekintve az adott évben, a másik meg talán top100-ban sincs.
 • Zombee #9
  Ennyire nem bonyolult mondat, elég egyértelmű, hogy A jövő hírnökére céloz az író. Persze gondolatban oda lehet tenni a Waterworld-öt is, ami a maga korában szokatlan méretű fiaskó volt. Persze egy B kategóriás VHS film A kategóriás költségvetéssel ritkán szokott máshogy elsülni.

  Persze a cikkíró sem áll a helyzet magaslatán, 30 éve Costner nem volt menő western színész. Leforgatta a Silverado-t, ami egy jó film valóban, de utána csak 90-ben jött a Farkasokkal táncoló, és évekkel később a Wyatt Earp.
  Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.01.02. 13:10:08
 • Ender Wiggin #8
  A Farkasokkal táncoló rendezői is nagyon jó. Nem unalmas. Igazán rossz Costner filmet - amiben nem csak színész volt - én még nem láttam. De olyan is kevés van, amiben játszik csak, de rossz. A Dawn of Justice-on kívül egy se jut eszembe...
 • poet72 #7
  Tipikus angol körmondatos, soha véget nem érős, Google fordító, átvett cikk.
 • Tinman #6
  +1

  "30 évvel ezelőtt Kevin Costner volt az egyik legmenőbb westernszínész, és rendezőként is igencsak elismert volt első filmjének, a Farkasokkal táncolónak köszönhetően, azonban belefutott egy csúnya buktába is, az egyébként kifejezetten élvezetes A jövő hírnöke után pedig már csak a korrekt Fegyvertársakat rendezte meg."

  A cikkíró szerint ez egy mondat :-D
 • KoLaMan #5
  Véleményem szerint pedig inkább a cikkíró tanuljon meg fogalmazni szépen, magyarosan, és akkor nem fogják félreérteni.
  Mert pl. simán lehet az alábbi módon is értelmezni:
  - volt az elismert Farkasokkal táncoló
  - aztán volt egy bukta (mondjuk a Waterworldl, noha ott csak producerkedett)
  - és utána jött a Jövő hírnöke.

  Amúgy meg Costner nem lep meg ezzel a 10 órás filmtervével, már a Farkasokkal táncoló-t is alig bírta abbahagyni (kihozott a három órás film után még egy 4 órás rendezői változatot is). Vannak ilyenek, na... Akkor jön elő a művészi hajlamuk, ha terjengősek. Victor Hugo is milyen kafa sztorikat talált ki - de nem fogta rövidre.

 • MerlinW #4
 • cateran #3
  Bonyolutl mondatok ezek...lebontom neked reszekre..1. resz:"és rendezőként is igencsak elismert volt első filmjének, a Farkasokkal táncolónak köszönhetően"
  2. resz:"azonban belefutott egy csúnya buktába is, az egyébként kifejezetten élvezetes A jövő hírnöke"
  3. resz"után pedig már csak a korrekt Fegyvertársakat rendezte meg."