Szekeres Viktor

Már idén elkezdhetik forgatni az új Denevérember-mozifilmet

Matt Reeves végzett a Batman szkriptjével.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint még idén, jó esetben novemberben elkezdhetik forgatni a Denevéremberről szóló legújabb mozifilmet, ugyanis a szkript már nagyjából elkészült. A nagy kérdés, hogy ki lesz a főszereplő, hiszen arról továbbra sincs hivatalos hír, hogy Ben Affleck helyére más érkezne, bár minden jel a színész kiszállására mutat.

A filmet 2015 óta fejlesztik, és az Igazság Ligája stáblistája után láthattuk először teljes valójában az akkor tervezett főgonoszt, Deathstroke-ot, akit Joe Manganiello alakítana a DCU-ban. Azonban ez a terv változott azok után, hogy Matt Reeves vette át a projekt rendezői tisztjét Ben Afflecktől. (Más kérdés, hogy akkor arról volt szó, hogy a Warner eleve tervez egy saját Deathstroke-mozifilmet, amit Gareth Evans, a The Raid-filmek rendezője készíthet el és írhat meg.)

Jelen állás szerint Reeves története karaktervezérelt lenne és Batman nyomozói tapasztalataira fókuszálna, hiszen a képregény szerint ő számít a világ legjobb detektívjének. Mindez persze azt is jelenti, hogy bár nem eredettörténet lenne, de fiatalabb színészre lenne szükség hozzá, ami megkönnyíthetné Affleck távozását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!