Szekeres Viktor

Alakul a második Call of Duty-mozifilm

Már megvan a Call of Duty 2-film írója.

Nem lehet azt mondani, hogy Hollywood ülne a babérjain, hiszen már megvan a Call of Duty-mozifilm folytatásának írója is a Fekete Párducot jegyző Joe Robert Cole személyében, ami ugyebár azért érdekes, mert még az első film forgatása sem kezdődött el, sőt, jelenleg még gyártó stúdiója sincs a Call of Duty játékfranchise első mozis adaptációjának.

Mint ismert, elég régóta van tervbe véve a Call of Duty mozifilmes adaptációja, azonban februárig évekig csend honolt a projekt körül. Akkor azonban változott a helyzet, hiszen az Activision Studios aktivizálta magát és elkezdte fejleszteni a projektet, amihez rendezőt is találtak Stefano Sollima személyében, aki legutóbb a Sicario 2-t jegyezte, korábban pedig olyan filmeket, mint az A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék, illetve a Suburra.

Az Activision Blizzard Studios elnökei Stacey Sher és Nick van Dyk korábban beszéltek arról, hogy mozis univerzumot akarnak építeni a játékfranchise köré.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Ez mondjuk hülyeség, ennyi erővel a Piszkos 12-nek sincs saját sztorija.
    A Modern Warfare vagy a Black Ops akár még fel is dolgozható amúgy, főleg a MW, Price karaktere már csak pofára is jellegzetes. Meg az nem is rossz, bár nem is egy Oscar-gyanús sztori.
  • Ender Wiggin #5
    a kérdés az, hogy minek egy olyan játékból film, ami maga is filmes eszközöket használ és filmes élményt ad, színészekkel, és nincs igazán saját sztorija, mert a történelem eseményeit használnálja keretként? mitől lenne CoD-film az, ami lehet egy random háborús film is?
  • zetortraktor #4
    Szerintem azért nem arról ír, mert a 16. folytatást még nem írják, de elég konkrétan le van írva a legelején, hogy még el sem kezdődött az első film forgatása.
  • Montanosz #3
    Bárcsak értelmesen tudna fogalmazni a cikk írója akkor senki nem keresné az első részt.
    Miért nem egyből a 16.ik folytatásról irt hogy már megszületett és 4 hónapos az a baba aki majd eljáttsza a főszerepet :-D
  • petrov144 #2
    Ahogy a cikk írta, még az első is csak terv, rendező (talán) már van hozzá. Ha annyian elmennek rá moziban, mint amennyien multiznak vele, akkor nagy bukás már nem lehet.