Szekeres Viktor

Újabb játékadaptáció foroghat: teljes a Monster Hunter szereplőgárdája

Kiderült, kik lesznek Milla Jovovichon kívül a Monster Hunter-filmben.

Diego Boneta is csatlakozott a Milla Jovovich főszereplésével tervezett Monster Hunter-mozifilmhez, erősítette meg a The Hollywood Reporter, valamint az is kiderült, hogy a szereplők között még ott lesz Tony Jaa, Ron Perlman és T.I. Harris. A rendező a Resident Evil-filmek készítője, Paul W.S. Anderson lesz, a költségvetés pedig 60 millió dolláros.

A film természetesen a 10 éve megjelent játék mozis változata lesz. A készítők nagy szerencséje, hogy a Monster Hunternek nincs különösebb története, a játékosok mindössze szörnyekre vadásznak benne és karakterüket fejlesztgetik, alakítják saját szájuk íze szerint, márpedig ez azt jelentette, hogy így a forgatókönyvet totális szabadság mellett lehetett megírni, mint ahogy a főhőst is úgy alkotják meg, ahogy akarják.

A film az ENSZ egyik katonai csapatának vezetőjéről fog szólni, aki egy másik világba kerül át, melyet szörnyek népesítenek be. Artemis ott találkozik a Vadásszal, akivel együtt megpróbálják bezárni a két világ között portált, hogy megakadályozzák azt, hogy a szörnyek megtámadják a Földet.

A tervek szerint a Monster Huntert a Dél-Afrikai Köztársaságban forgatnák, közelebbről Fokvárosban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!