Szekeres Viktor

Pokémon - Pikachu, a detektív: szinkronosan is vicces az első előzetes

Már magyarul támad a Detective Pikachu.

Megérkezett a Detective Pikachu előzetesének magyar változata is. A Universal stúdió 2019. május 10-ére tűzte ki a Detective Pilachu amerikai premierjének napját, ami azt jelenti, hogy nyári nagy durranásnak szánják a projektet. Erre a dátumra korábban már két másik filmet is bejelentettek, egyrészt az Uglydolls című animációt, valamint a Hustle című Anne Hathaway-komédiát. A nagy durranások persze egy héttel előtte (Avengers 4), illetve utána (John Wick 3, Men in Black 4) kerülnek mozikba.


A film hivatalos magyar szinopszisa a következő: "Tim, a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu.
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.
"

A Pokemon-franchise 1996-ban debütált Japánban és 1998-ban jutott el Amerikába. Az eredetileg a Nintendo GameBoyán debütált játékból az évek során 279 millió példányt adtak el, s belőle gyűjtögetős kártyajáték, valamint anime és filmsorozat is született. Összesek 19 animációs Pokemon-film készült, azonban ezek közül csak öt került bemutatásra Amerikában, aminek oka egyértelmű: az akkor a Warner Bros. által forgalmazott alkotások első három darabja 85, 43, illetve 17 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!