Szekeres Viktor

Csúszik a Five Nights at Freddy’s-mozifilm

Nem alakul zökkenőmentesen a Five Nights at Freddy’s mozis adaptációja.

Még év elején számoltunk be arról, hogy élőszereplős mozifilm készülhet a Five Nights at Freddy’s alapján. Sőt, akkor már arról volt szó, hogy a Blumhouse és a Universal nem elég, hogy mozifilmet tervez készíteni a Five Nights at Freddy’s című videójáték alapján, de már rendezőt is találtak a projekthez Chris Columbus személyében, aki egyben a forgatókönyvet is írni fogja.

Ezt követően jó ideig nem volt hír a projektről, ami érthető, hiszen a szkript írása több hónapot szokott igénybe venni, most viszont arról számolhatunk be, hogy a videójáték készítője, Scott Cawthon elmondta, kicsit késni fog a film, hiszen az első forgatókönyvvel nem voltak túl elégedettek. Cawthon egyébként azt is elmondta, hogy elkezdett egy új szkripten dolgozni, melynek alapja az első három játék lenne.

Arról még 2015-ben írtunk, hogy a Warner Bros. megvásárolta napjaink egyik legsikeresebb horrorjáték-sorozatának mozis adaptációs jogait. Akkor Gil Kenant szerződtették rendezőnek, aki egyben a forgatókönyvet is megírhatta Tyler Burton Smith közreműködésével, azonban ezekből a tervekből sem lett végül semmi.

Az igen hangulatos, nem lineáris történetvezetéssel rendelkező játéknak egyébként az a lényege, hogy biztonsági őrként túl kell élni öt napot egy pizzériában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!