Szekeres Viktor

Bourne-szerű tévésorozat készül

Tévésorozatot terveznek készíteni az Orphan X – Az árvából.

Nemrég adott hírt a Deadline arról, hogy a Makeready produkciós cég megvásárolta Gregg Hurwitz könyvének, az Orphan X-nek a tévés adaptációs jogait. A sokak által a Jason Bourne-, és a Jack Reacher-könyvekhez hasonlító sorozat főhőse egy férfi, akit 12 éves korában szakítottak ki otthonából, hogy az Árva Program keretében titkos kormányzati bérgyilkossá képezzék ki. Miután megszökik a Programból, új életet teremt magának, de idővel kénytelen egy utolsó küldetést bevállalni, hogy megmentse az utolsó Árvát, miközben a kormányügynökség megpróbálja eltüntetni annak nyomait, hogy létezett efféle Program.

Az itthon Orphan X - Az árva címen megjelent könyv hazai kiadásának hivatalos fülszövege a következő: "A Seholember. Városi legenda. Egy férfi, akinek a nevét csak suttogva emlegetik. Azt beszélik, ha felkeresi valaki, aki reménytelen helyzetbe került, és méltó a segítségére, ő mindent elkövet, hogy megvédje és megmentse.
Ő azonban nem csupán legenda.
Evan Smoaknak megvan hozzá a képessége és a forrásai is, hogy segítsen azokon, akiken senki más nem segít. Rendkívül veszélyes múltja van. Még gyerekként választották ki, hogy a szigorúan titkos Árva-program részeként tökéletes, hivatalosan nem létező ügynökké más szóval gyilkossá neveljék és képezzék ki. Ő volt X Árva. Evan egy idő után szakított az ügynökséggel, és az ott tanultakat arra használta fel, hogy minden hidat felégessen maga után.
Most azonban valaki a nyomában van. Valaki, hasonló képességekkel és kiképzéssel. Valaki, aki ismeri X Árvát. Valaki, aki egyre közelebb és közelebb kerül hozzá, és kihasználja Evan gyengéjét a Seholemberként végzett küldetését , hogy megtalálja és kiiktassa őt.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!