Szekeres Viktor

Itt a Lemony Snicket - A balszerencse áradása folytatásának előzetese

Márciusban folytatódik a Baudelaire-árvák története.

Tavaly a Netflixnek nagyon bejöhetett az A Series of Unfortunate Events, ugyanis a streaming szolgáltató a premier után nem sokkal bejelentette, hogy elkészíti a második, sőt, a harmadik szezont is, melyeknek a forgatása tavaly áprilisban kezdődött meg, és az újabb 8 rész, mely megint csak négy könyvet fog lefedni, március 30-i premiert kapott.

Amellett, hogy a második évadra sok régi szereplő visszatér (Neil Patrick Harris (Olaf gróf), Patrick Warburton (Lemony Snicket), Malina Weissman (Violet Baudelaire), Louis Hynes (Klaus Baudelaire), Presley Smith (Sunny)), természetesen újak is csatlakoznak a sorozathoz, többek között Nathan Fillion (Jacques Snicket), Tony Hale (Jerome Squalor), Lucy Punch (Esmé Squalor), Sara Rue (könyvtáros) és Roger Bart (Nero igazgatóhelyettes).


A könyvekből egyébként korábban film is készült Jim Carrey főszereplésével, aminek Lemony Snicket - A balszerencse áradása volt a magyar címe. Annak idején a 118 milliós amerikai és 90 milliós mozis világbevétel közel sem nyűgözte le a gyártó stúdiót, így nem készülhetett el a második rész, pedig a könyveknek köszönhetően lett volna alapanyag.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!