Szekeres Viktor

Elég sokat csúszik az Indiana Jones 5

Lehet, hogy még 2020-ban sem láthatjuk az új Indiana Jones-filmet?

Pedig olyan fényesnek tűnt a jövő, amikor bejelentették, hogy 2019. július 19-én lesz az Indiana Jones 5 premierje... Azonban ahogy közeledtünk a dátum felé, elég egyértelműnek tűnt, hogy ez a dátum tarthatatlan lesz, és a valós forgatáskezdés időpontjáról tavasszal kaptunk infót, amikor Steven Spielberg, az Empire díjátadóján elmondta, hogy 2019. áprilisában fog visszatérni Angliába, hogy leforgassa a filmet, ami már 2020-as premiert sejtetett, mint később kiderült, egész pontosan július 10-ét.

Most azonban még ez sem biztos, hogy megvalósul, ugyanis a rendező egyrészt elkezdett dolgozni a West Side Story feldolgozásán, valamint azt tervezi, hogy még megrendezi Mark Rylance főszerelésével a The Kidnapping of Edgardo Mortara című történelmi drámát, s csak ezeket követően tud belevágni a közös munkába Harrison Forddal.

Az egyelőre cím nélküli produkcióra Steven Spielberg mellett természetesen visszatérnek fő producerek, Kathleen Kennedy és Frank Marshall, és eddig úgy volt, hogy az író David Koepp lesz, de ő csak a forgatókönyv első vázlatát jegyzi, azt majd Jonathan Kasdan fogja gatyába rázni, azonban egyelőre még ő sem írta alá a szerződését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!