Szekeres Viktor

Nagyon szeretik a nézők a Ready Player One-t

A kritikusok és a nézők is szeretik az új Spielberg-filmet.

Általánosságban azt lehet mondani, hogy mind a nézőknek, mind a kritikusoknak bejött a Ready Player One, azonban a siker közel sem egyöntetű, hiszen nagyon jól megfogalmazott véleményeket lehet arról is olvasni, hogy hol bukott el a film, és hogy miért volt nagy hiba Spielbergre bízni a rendezés. Ettől még a legtöbb néző elégedett, s ezt mutatja az első napos amerikai exit pollok eredménye is, melyek alapján a film A- érdemjegyet kapott, vagyis 5-ös alát.

Érdekesség, hogy a hétvégén bemutatott másik két film is "A-"-os lett, azaz a Tyler Perry's Achrimony című csajos bosszúfilm, valamint a God's Not Dead: A Light in Darkness keresztényfilm is bejött a nézőknek - természetesen azoknak, akiket érdekelt, hiszen értelemszerűen ha az RPO-s nézők értékelték volna utóbbiakat, akkor szinte biztos, hogy sokkal gyengébb osztályzattal zártak volna.

Jelen állás szerint, a pénteki bevételből kiindulva az RPO 40 millió dolláros hétvégére, és 52 millió dolláros hosszú hétvégére számíthat Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • molnibalage83 #2
    Tegnap láttam. Nekem nagyon bejött a végén levő sziruposság ellenére.

    Ja és ez volt az első 3D film, ahol nem parasztvakítás volt. Nem mindenhol működött ez sem, de ahol jól ment a 3D, ott lefostam a bokám tőle. Az esetek nagy részében nem volt felesleges vagy zavaró.

    Ehhez képest minden korábbi 3D filmnél és pl. a Marvel filmek trailerében a 3D nekem kb. olyan szinten "valóságos", mintha parallax scrolling féle síkok lennének csak. Kurvára nem valóságos a látvány. Vagy mintha a pofádban lenne minden ami közel van, vagy hományos messzeségben. Átmenet nincs.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.04.05. 15:16:46
  • Ender Wiggin #1
    Az első God's Not Dead nem volt rossz. De nálam a második már eleve mínusszal indul, mert nincs Kevin Sorbo...