Szekeres Viktor

Lesz Indiana Jones 6 is - de Harrison Ford nélkül

Spielberg nem hiszi, hogy Harrison Ford az ötödik rész után visszatérne Indiana Jones-ként.

The Sun arról adott hírt, hogy Steven Spielberg konkrétan lenyilatkozta, hogy biztos abban, hogy az ötödik Indiana Jones-film lesz Harrison Ford utolsó epizódja, és az is egyértelmű számára, hogy a sorozat folytatódni fog a nemsokára forgatásra kerülő epizód után. A rendező egy kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy nem zárja ki, hogy a jövőben női Indiana Jonest lássunk a moziban. Persze ő is tudja, hogy a különösen érzékeny rajongók egy csoportjából ez hisztérikus reakciókat váltana ki, de úgy érzi, hogy itt az ideje változásoknak. Nyilván ez a döntés némi névváltoztatással is járna, de nem lát semmi rosszat benne.

Az ötödik Indy-film forgatása 2019. áprilisában kezdődik Angliában, a premier pedig 2020. július 20-án lenne. Az egyelőre cím nélküli produkcióra Steven Spielberg és Harrison Ford mellett természetesen visszatérnek fő producerek, Kathleen Kennedy és Frank Marshall, de az írót, David Koeppot is ismerhetjük az előző rész szerzőjeként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Tegyük hozzá, az Angelina Jolie féle Tomb Raider igen messze van attól a státusztól, mint Harrison Ford az Indiana Jones-ban.
  • petrov144 #10
    Szerintem is adná magát...
  • morguldae #9
    "női Indiana Jonest lássunk a moziban" - ja ez a Tomb Raider-ilyen már van, ott is simán átcserélték a szereplőt, majd itt is szimplán átcserélik....
  • Kaslerka #8
    Ennyi:
  • hypno #7
    Ha már nem tudnak másban gondolkodni mint folytatásban meg remake-ben, akkor szednék elő az Ifjú indiana Jones kalandjait. (Szerintem)
  • Gerin #6
    Csak az a shia labeouf ne jelenjen meg többet.
  • wraithLord #5
    Miért hasonlítanának egymásra nagyon? Nem klónok. De nyugi, az általad felvetett problémát ezek szerint Spielberg is felismerte, mert lehet hogy lesz nő Indy is. :D
    (Nem azt mondom, hogy ne legyen Indy, mert ott van Lara Croft, hanem azt, hogy Indy maradjon Henry, mert női akcióarcheológus már van, akkor is, ha nem kopipészt+nemcsere, ami szerintem így van jól.)

    Amúgy ja, minek Batman, mikor ott van Superman? :D
  • Zombee #4
    függetlenül a filmek színvonalától, a két karakter nagyon nem hasonlít egymásra. Ennyi erővel minek Batman, mikor ott van már Superman.
  • Zombee #3
    Indiana Jones = Harrison Ford. A fiataloknak már ciki a régi, CGI nélküli film, ami nem sötét, nem realisztikus. Igazából ha ők elmennek majd rá, egy kincskeresős kalandfilmre mennek, nem egy új Indiana Jones epizódra, lehetne más is a címe.
  • Ender Wiggin #2
    Csodaszámba menne, ha egy fejőstehén karaktert elengednek további feldolgozások, fiatalítások meg nemváltások nélkül.