Szekeres Viktor

Spielberg legújabb filmje, A Pentagon titkai szinkronos előzetest kapott

A The Post hazai reklámozása sebességfokozatot váltott.

A 20th Century Fox december 22-én mutatta be a The Postot az amerikai mozikban, de itthon egészen február 22-ig kell várni ahhoz, hogy láthassuk Steven Spielberg filmjét, aminek Tom Hanks és Meryl Streep a főszereplője, de még Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Bradley Whitford, Alison Brie, Matthew Rhys, Carrie Coon, Jesse Plemons, David Cross, Bruce Greenwood, Tracy Letts, Michael Stuhlbarg és Zach Woods is játszik benne. Íme a nálunk A Pentagon titkai címen futó darab magyar nyelvű előzetese.


Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Most azonban már elég közel állunk a premierhez, így minden bizonnyal a végleges változatból kaphattunk ízelítőt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #2
    "Ha a videó tulajdonosa biztosította számodra a hozzáférést, jelentkezz be."
    Köszi..
  • NEXUS6 #1
    Az a gáz, hogy a filmnek ma is van aktualitása. A '70-es években titkolt anyagokban levő infó, a mai napig nem ment be a köztudatba.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Pentagon_Papers