Szekeres Viktor

Közülük kerülhet ki az új Marvel-szuperprojekt, a Marvel kapitány rendezője

Szűkül a Captain Marvel-mozifilm megrendezésére esélyesek listája.

A The Hollywood Reporter hozta le azon rendezők nevét, akik felfértek a Marvel szűkített listájára a közelgő Captain Marvel-mozifilm kapcsán. A lap úgy tudja, hogy a nő főhösös film mindenképp női rendezőt fog kapni, aki lehet, hogy Niki Caro (A bálnalovas) lesz, lehet, hogy Lesli Linka Glatter (mostanság leginkább Homeland-epizódokat rendez), de az is előfordulhat, hogy Lorene Scafaria (Míg a világvége el nem választ). A hírek szerint időbe fog telni, míg végleges döntés születik.

Mint ismeretes, a korábbi pletykáknak, illetve sajtóértesüléseknek megfelelően az idén Oscar-díjat nyert Brie Larson kapta meg Carol Danvers (alias Captain Marvel) szerepét az Amerikában 2019. március nyolcadikán bemutatásra kerülő filmben. A karakter képregényben először 1968-ben tűnt fel, a Marvel Super-Heroes 13. számában az amerikai légierő biztonsági főnökeként, ami után egy robbanás révén és Kree-technológiának köszönhetően lett belőle szuperhős.

A Captain Marvel-film forgatókönyvét Nicole Perlman és Meg LeFauve írja, maga a karakter először a Bosszúállók harmadik részében fog feltűnni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!