Szekeres Viktor

Ütős koncept kép érkezett A galaxis őrzői 2-höz

Ha így megy tovább, nemsokára előzetes is lesz A galaxis őrzői 2-höz.

Még 8 hónapunk van A galaxis őrzőinek visszatéréséig a mozikba, így minden bizonnyal nemsokára előzetest is láthatunk a második részhez, a The Guardians of the Galaxy Vol. 2-hoz. Addig viszont egy concept artot lehet megtekinteni, mely minden bizonnyal felkorbácsolja a film körülötti állóvizet. A kép az Empire filmes magazinban jelent meg, rajta hőseink egy intergalaktikus teremtménnyel veszik fel a harcot.

Klikk ide!

A 2017. május ötödikén bemutatásra kerülő filmben a főszereplők (Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista) természetesen visszatérnek, mint ahogy a két animált karakter hangját is (Vin Diesel, Bradley Cooper) ismét hallhatjuk. Mellettük ismét régi ismerősként köszönthetjük Michael Rookert (Yondu), Karen Gillant (Nebula) és Sean Gunnt (Kraglin). Az "újoncok" között Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russell nevét említhetjük. A történettel kapcsolatban annyit árultak el, hogy az Peter Quill valódi származása, szülei kiléte körül fog forogni.

Mint ismeretes, A galaxis őrzői tavalyelőtt Amerikában 333 millió dollár bevételt ért el, amit Amerikán kívül további 440 millióval fejelt meg. A második rész ennél sokkal többet fog termelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Whysper #1
    "Ütős" ? Értem. megmutattam a benti koncepteseknek és kiröhögték!!!


    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.08.26. 09:52:16