Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz Vízember fő ellenfele

Aquaman Fekete Mantával mérheti össze majd az erejét saját filmjében.

A TheWrap megneszelte, hogy a DC képregényes univerzumban játszódó Aquamanben a főhős fő nemezisével, Black Mantával fog leginkább harcolni. A képregényben először 1967-ben, az Aquaman 35. számában feltűnő karakter annak ellenére, hogy évtizedeken át harcolt Atlantisz királyával, csak a 90-es években kapta meg eredettörténetét, ami természetesen azóta többször is megváltozott - az egyikben egy hajó legénysége bántalmazta gyerekként, ezért rágott be mindenre, ami a tengerrel kapcsolatos, de volt, hogy Aquaman apja halála miatt akarta megölni bosszúból. Érdekesség, hogy nincs szuperképessége, csak egy nagyon erős harcos, viszont ruhája segítségével az óceán mélyére tud úszni,.

A filmet, mint az már kiderült, a Fűrész, a Démonok között és a Halálos iramban 7 rendezője, James Wan kapta meg, a főszereplője Jason Momoa lesz, akinek a feleségét, Merát Amber Heard alakítja majd, míg tanácsadóját, Vulkót Willem Dafoe.

Jason Momoa Aquamanje először a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában tűnt fel, ezt követően pedig a 2017. november 10-én startoló Az Igazság Ligája-mozifilmben lesz benne. Az Aquaman-mozifilm jelen állás szerint 2018 nyarán kerül a nagyközönség elé. A Warner Bros. két forgatókönyvet versenyeztetett annak érdekében, hogy a lehető legjobb Aquaman-mozifilmmel állhasson elő, a megbízatást végül Will Beal kapta meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    "Megvan, ki lesz Vízember fő ellenfele"

    Sima cement ?
  • NEXUS6 #5
    Vízember ellenfele????
    Höhö, Tüzember? Egy f@szt!

    Pálinkaember!
    XD
  • Ender Wiggin #4
    Kihagytad a Vizeletembert, aki mindent megissza!
  • Garga Pitic #3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    A fő ellenség Lefolyóember, aki ördögi manipulációival még az alapvetően jóindulatú Csapembert is Vízember ellen fordítja.
    Lajtoskocsiember marad az egyetlen hű szövetségese, végre esély van a győzelemre, ám ekkor színre lép Lajtos rég elfeledett, mindig a sötét oldalon járó ikertestvére, a Szippantókocsiember.

    Ennyi az első rész, folyatás 2020-ban.
  • Zombee #2
    Öööö... Fekete Mamba? A Black Manta marhára nem Fekete Mamba. A manta az az ördögrája, ami jóval tengeribb, mint a mamba, ami egy kígyó.