Szekeres Viktor

Új előzeteseket kapott a Daredevilt követő új, Marvel-tévésorozat

Újabb két előzetest kapott a Jessica Jones.

Pár nappal a premier előtt beleerősített a Netflix második Marvel-sorozata, a Jessica Jones reklámozásába, ami nem is csoda, hiszen a Daredevillel megalapozhatta hírnevét, már ami a képregényes sorozatok adaptálását illeti. Ez a beleerősítés két, a napokban kiadott előzetesben nyilvánul meg. Az Amerikában november 20-án bemutatásra kerülő Marvel's Jessica Jonesból a szezon összes része elérhetővé válik egyszerre.


Az Alias című Marveles képregény alapján készített sorozat vezető írója Melissa Rosenberg, aki a Dexter showrunnerje volt egy ideig, majd pedig az Alkonyat-könyvek mozis forgatókönyveivel ért el nagy sikereket. A Jessica Jones főszereplője Krysten Ritter lesz, mellette Luke Cage-ként feltűnik Mike Colter, míg rosszfiúként David Tennant. További szereplők: Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Erin Moriarty, Rachael Taylor és Wil Traval


A 13 részes Jessica Jones-évadot még követni fogja a Netflixen Daredevil második szezonja, majd pedig két új sorozat, a Marvel's Luke Cage és a Marvel's Ironfist, végül pedig a négy Netflixes hőst összefogó Marvel's The Defenders.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!