Szekeres Viktor

200 évvel Az acélember előtt játszódik a Superman nagyapjáról szóló tévésorozat

Újabb infók derültek ki a Kryptonról.

Valamikor tavaly olvashattuk az első híreket David S. Goyer tévésorozatos tervéről, a Kryptonról, melynek a pilotforgatókönyvét végül a Syfy rendelte be. Akkor annyit lehetett tudni, hogy a szkriptet Ian Goldberg írja, a történet pedig Superman nagyapjáról szólna, aki reményt és egyenlőséget hoz el a Kryton bolygóra. Tehát a sztori még az El-ház bukása előtt zajlana.

Goyer a napokban, búcsúzó sorozatának, a Da Vinci's Demons promózása közben kapott pár kérdést a Kryptonnal kapcsolatban is, így hát kitért arra a projektjére is. A Collidernek elmondta, hogy ha elkészülhet a sorozat, akkor annak bizony lesznek nagy és látványos pillanatai, bár ezeket ésszel kell majd megválasztani, mert a széria nem nonstop effektorgiából állna, hiszen a karaktereket és a bolygó kultúráját is feltérképeznék.

A ComicBook.commal pedig azt közölte, hogy a sorozat nagyjából 200 évvel Az acélember történései előtt játszódna, és úgy fogják kezelni a Kryptont, mintha történelmi dráma lenne. Ihletet a korábbi földi kultúrákból merítenek majd, s úgy alkotják meg az idegen világot, hogy sok mindent megtudhassunk annak kulturális viszonyairól, művészetéről, valamint a különféle céheiről is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!