Szekeres Viktor

Méretes bukta a Heroes Reborn

Nem nagyon érdekli a közönséget a gyengén sikerült Heroes-reboot.

Sokan bíztak abban, hogy talán a nosztalgia faktor miatt, talán azért, mert valóban érdekesnek tűnik a történet, siker lehet a Heroes című szuperképességes sorozat felélesztés, a Heroes Reborn. Azonban a Tim Kring által jegyzett széria jóformán már a premierjével azt bizonyította, hogy vége azoknak az időknek, melyek során egy Heroes siker lehet, a bemutatót követően pedig a kezdeti közepes érdeklődési szint is visszaesett gyengére, ami természetesen nem csoda, hiszen maga a sorozat sem sikerült értékelhetőre.

Mindez nagyjából annyit jelent, hogy az itthon nemsokára a PRO4-es bemutatásra kerülő Heroes Reborn epizódjait már 4 millióan sem kísérik figyelemmel Amerikában, s ezzel a csütörtöki nap egyik legkevésbé nézett sorozatának számít, ha a négy nagy országos csatornán (ABC, NBC, CBS, Fox) adott sorozatokat vesszük. Persze ettől még a 13 részes szezon minden további nélkül le fog menni az NBC-n, azonban az már erősen kétséges, hogy berendelésre kerül-e az esetleges második évad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Nem azzal van a baj, hogy hosszú a felvezetés. Mindenki tudja, hogy a végén össze fog állni minden. A gond az, ha unalmas, érthetetlen, nem szórakoztató a kezdés. Drágább annál az ember ideje, hogy gyenge részeket nézzen pár héten át, hogy utána jókat kapjon. Inkább nézzek valamit, ami folyamatosan jó.
  • RAZOR27 #3
    Az első pár rész egy rakás gané volt. Mondom úgy, hogy nagy hősök fanboy vagyok. De szerintem szépen összeszedte magát és az utóbbi 2-3 rész már igazán élvezhető. Sajnos manapság rossz taktika a hosszú felvezetésre rámenni, az első 4-5 részből kb tényleg az jött le hogy kula és semmi értelme, de már nem nézik az emberek mire jön a csattanó, hogy na most ez miért, meg az miért.
  • zetortraktor #2
    Tudsz angolul? Épp azt mondja Kring, hogy nem közvetlen folytatás, nem ötödik évad. Újraindították a sorozatot? Igen. Az a reboot. Akkor mi a probléma? Idézet kell? Tessék: ""The show is a complete reboot of the original with the idea that the original existed," Kring said during an interview with NBC"

    Egyébként egyetértek, rettenet pocsék, de tényleg jobb, mint a még pocsékabb 4. évad. A különbség annyi, hogy most nem paliznak be, két rész is elég volt belőle.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.11.12. 10:48:34
  • Ender Wiggin #1
    Hagyjuk már ez a reboot dolgot.

    Heroes creator Tim Kring said in interviews that, rather than a direct continuation, Heroes Reborn takes place considerably after the events of the original series. He stated that "This is not the fifth season, this is actually the 10th season"

    Folytatás, vazze! Egyébként szerintem jobb, mint az előző széria.