Szekeres Viktor

Kiderült, melyik hazai csatornára érkezik ősszel a Heroes Reborn

A PRO4-re száműzi a TV2 az egykor menő Hősök újraindítását.

Az már korábban kiderült, hogy a TV2 szerezte meg az amerikai NBC csatorna új sorozatának, a Heroes Rebornnak a hazai sugárzási jogait, a nagy kérdés csak az volt, hogy vajon be merik-e vetni a fő csatornájukon, vagy szégyenszemre kábelen kerül mindössze sor a hazai premierre. Utóbbi volt a valószínűbb, hiszen itthon a Hősök, vagyis a Heroes, melynek a rebootja, újraindítása a Reborn, sosem lett nagy siker a TV2-n, nem töltött el sok időt főműsoridőben.


Nos, azoknak volt igaza, akik a kábeles megoldásra szavaztak, hiszen a Heroes Reborn itthon Hősök: Újjászületés címen november 26-tól a PRO4-en kerül bemutatásra, abban a sávban, ahol már jó ideje olyan, fantasztikus műfajú szériákat adnak, mint A búra alatt, Continuum vagy Dominion. Az új Hősök öt évvel az eredeti széria befejezése után játszódik, egy, a Texas állambeli Odessa városát ért, sok áldozatot követelő terrortámadás után. A sztori középpontjában különleges képességekkel rendelkező emberek egy csoportja lesz, azok, akiket okolnak a támadás miatt. Ezek az emberek menekülőfélben vannak, hiszen pár, alantas szándékkal bíró “szuperember" el akarja kapni őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Ez még idézőjelben sem reboot. Sokkal inkább folytatás.
  • molnibalage83 #1
    Minek "reboot" egy bukott sorozatnak?

    Az első évadot (mai napig nem vágom, hogy mi tetszett benne annyira) 1,5 nap alatt ledaráltam. A második évad akkora rakás szar volt, hogy a többit soha nem néztem meg. Igen, akkor volt az írói sztrájk, de valahol érdekes, hogy pl. a párhuzamosan futó House MD. legjobb évada talán a 4. volt. Szóval csak erre fogni elég nehéz lenne....