Szekeres Viktor

Feltámaszthatnak egy kétszer megszüntetett tévésorozatot

A minden apró részletet visszaidézni képes nyomozónő ismét visszatérhet a képernyőre.

Vannak tévésorozatok, melyek egyszerűen nem hajlandóak tisztességben jobblétre szenderülni. Olyan sorozat ugyanis azért akad évente pár, melyeket megszüntetésüket követően feltámasztanak, azonban olyan szériába már csak nagyon ritkán botolhatunk, ami kétszer is megúszta a "halált". Lehet, hogy az Unforgettable ilyen lesz, ugyanis a CBS csatorna előbb az első évad végén szüntette meg a sorozatot, majd pedig feltámasztását követően tavaly ősszel, a harmadik szezont követően mondta ki a halálos ítéletét.

Azonban minden jel arra mutat, hogy a legutóbbi megszüntetést ismét feltámadás követheti, ugyanis az A&E kábelcsatornát már csak pár részlet lefixálása választja el attól, hogy megegyezzen a Sony tévéstúdiójával és berendelte az Unforgettable negyedik szezonját. A folytatással kapcsolatban csak annyit lehet tudni, hogy a két főszereplő, Poppy Montgomery és Dylan Walsh visszatérne, azonban azt nem tudni, hogy a mellékszereplők közül kik kapnának ismét állandó státuszt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Eriongtk #2
    esetleg Hősök (normálisan folytatva) -- nem hiszem hogy jót tett neki az írók sztrájkja anno :/ (meg az sem, hogy nem tudták hova kapjanak vagy mi akarjanak kihozni belőle)
  • Angelus1991ster #1
    Alfákat támasztják inkább fel.