Szekeres Viktor

Újabb öt tévésorozat folytatását jelentették be

Pár krimi és egy tűzoltós sorozat folytatódik ősszel az NBC-n.

Az amerikai NBC csatorna öt tévésorozata őszi folytatásáról döntött a tegnapi nap során. Ennek megfelelően ősztől továbbra is a képernyőn marad a Feketelista (The Blacklist) a harmadik szezonjával, a Lángoló Chicago (Chicago Fire) a negyedik szezonjával, a Bűnös Chicago (Chicago PD) a harmadik szezonjával, a Grimm az ötödik szezonjával, valamint a Különleges ügyosztály (Law & Order: SVU) a tizenhetedik szezonjával.

Mind az öt említett sorozat idei évada májusban fejeződik be, a nagy kérdés csak az, hogy itthon mikor folytatódnak. A Feketelista jelenlegi szezonja várhatóan a VIASAT3 tavaszi programjában kap majd helyet, azt azonban még nem tudni, hogy a TV2 mikor tervezi adni a Bűnös Chicago második, illetve a Lángoló harmadik évadát. Jó hír viszont a Grimm rajongóinak, hogy márciusban a VIASAT6 a TV2-n még nem látott epizódokkal jelentkezik a Grimmből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Spadert igy van.....

    Nem ertem ha nem tetszik minek nezed plane minek jar szad azokra akinek tetszik....
  • zxrman #4
    Azért a cikket kiegészíteném annyival, hogy a Bűnös Chicago első évadát kellene először leadnia a SuperTV2-nek, mert a 15-részből csak 8-at adott le, nem a TV2 adta. A TV2 elkezdte ismételni a Lángoló Chicago 1. évadát, remélem most leadja a 23-24. részt is, mert eddig még nem adta le sem a TV2 sem a SuperTV2, lezáratlanul hagyták az első évadot.
  • RAZOR27 #3
    james kibaszott spadert :D
  • RAZOR27 #1
    The Blacklist! Ez a beszéd!