Szekeres Viktor

A Sharknado 2 készítői a rajongóktól kérnek pénzt a filmjükre

A Sharknado folytatásának készítői a rajongóktól várják a film egyik jelenetének finanszírozását.

Tavaly hatalmas sikert aratott a tévében a Sharknado - Cápavihar című horrorfilm a Syfy csatornán, a nézettsége több menőnek várt mozifilmét is lepipálta. Természetesen ebből következik, hogy idén folytatást kap a mű. A Sharknado 2: The Second One forgatása jelenleg is tart és a készítők ambícióinak úgy tűnik, hogy csak a véges költségvetés szab határt. Sőt, lehet, hogy még az sem, ugyanis egy közösségi finanszírozós oldalon a rajongókhoz fordultak segítségért.


A kreatívok ugyanis kitaláltak egy jelenetet, melynek elkészítéséért 50 ezer dollárt akarnak összekalapozni a nézőktől az IndieGogón. Legalábbis ez a látszat, de valójában inkább arról lehet szó, hogy az IndieGogo beszállt a film szponzorálásába, s ez ekképp valósul meg. Mindenesetre, aki beszáll a láncfűrészes jelenet létrehozásának finanszírozásába, az adományától függően mindenféle jutalomban részesülhet, miképp azt megszokhattuk az efféle oldalak akció során.

A Sharknado 2 premierjére egyébként Amerikában júliusban fog sor kerülni, míg itthon minden bizonnyal ősz elején lesz látható a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!