Szekeres Viktor

Előzetes alapján nagyon jó lesz az új Godzilla-film

Alig 2 nap alatt 10 millióan látták a Godzilla-reboot új előzetesét a YouTube-on. Jó lesz nekünk.

Eddig is reménykedhettünk abban, hogy végre kaphatunk egy igazán jó Godzilla-filmet, de az idei reboot legújabb előzetesét követően már akár álmodozhatni is elkezdhetünk erről. Természetesen a trailer minősége semmilyen kapcsolatban nincs a végeredménnyel, de azt bizton állíthatjuk, ha hasonló stílusban készült filmet láthatunk tavasz végén, akkor jó eséllyel elégedettek lehetünk a végeredménnyel.


A siker, vagy a kudarc felelőse a két gyártó, a Warner Bros. Pictures és Legendary Pictures lehet, valamint természetesen a rendező, a független filmes miliőből érkező Gareth Edwards. Aggodalomra mindössze talán az adhat okot, hogy a 2D-ben, (konvertált) 3D-ben és (konvertált) IMAX-formátumban is bemutatásra kerülő Godzilla "ember főszereplőjét" Aaron Taylor-Johnsont alig láthatjuk, aminek minden bizonnyal oka van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Katalizátor #25
    Tehát mert most rengeteg film jön ki (megjegyzem ez bazinagy üzlet), most éri virágkorát a film??? Művészetről beszélünk! Hol találkozol ma olyan megoldásokkal, mint amiket Hitchcock vagy Kubrick hozott létre?
    Tudod mit? Rajzolok egy rakat pálcika-emberkét, eladom őket 1000 dollár/db és akkor újra éli virágkorát a festészet!
  • Narxis #24
    Igen azért.
  • McCartman #23
    Mi a faszom értelme van 10-15 évente újraforgatni filmeket? Minden generációnak meglegyen a saját godzillája vagy mégis mi a francért.
  • stukov #22
    Tényleg! Láttam az eredeti japán filmet, a Godzilla vs Mechagodzillát (voltam vagy 8éves:D)

    Én se láttam atomot ebben az előzetesben, de ha azt is bírja, akkor kíváncsi vagyok mitől fog megdögleni.
  • who am I 7 #21
    Kicsi tomiboj, mi lenne, ha azt mondanám : Hogy végtelenül egyszerű az, aki egy ilyen cgi szörnyre ráizgul és pénzt ad érte?Vagy bármilyen mai moslékért.
    Az ezerszer felvett jelenetekről meg ne is beszéljünk...minden, magát értelmesnek tartó ember, unja a műiességet, ezt a langyos posványt, amit ezek árasztanak.Unalmas,ötlettelen,erőltetett és mű.Ezek a mai filmek.Zombiknak készülnek és azok adnak ki pénzt rá.
  • IMYke2.0.0.0 #20
    Ezek szerint, nem láttátok az első, klasszikus japán filmet - éppen hogy az atomrobbantás ébresztette fel [meg se kottyant neki].
    Ha az akkori "tendenciát" folytatnák most, akkor bizony tucatnyi Little Boy sem árthatna sokat neki...
  • Wittgen #19
    Nekem az jött le az előzetesből, hogy bírja az atomot, bár lehet, hogy nagyon benéztem valamit. Amúgy mindenképpen megnézem, a '98-as is tetszett, a Cloverfield meg még jobban, szóval jöhet ez is.
  • stukov #18
    "ami ellen nem tudsz védekezni " - a mai technikával is simán lenne esély egy ilyen ellen, persze nem a dereka körül köröző helikopterrel.
    Mivel behatárolt a hatótávolsága felfelé, csak jó magasról meg kéne mindennel ami van és kész. Ha a bunkerrombolót meg az atomot is bírja akkor van gáz.
  • Garou #17
    Godzilla a japóknál kvázi a nukleáris bomba által okozott frusztrációt (is) megszemélyesítette, mint egyfajta büntetést, ami helyre teszi az önmagáról túl sokat gondoló emberiséget. Jön valami, ami ellen nem tudsz védekezni és jól meginzultál hátulról. Ahogy nézem a trailert szerintem hasonló, mintegy legyőzhetetlen "természeti csapás" lesz itt is a szörny. Már-már Cthulhu-s sztorikat idéző hangulata van. Érdekel, sőt, moziban nézős részemről. Más nem, szórakozok egy jót.
  • Jrex #16
    A történet lehet jó lesz, de szerintem akik szerették a 98-as amerikai godzillát, azoknak nem fog tetszeni, köztük nekem sem. Maga a lény nagyon gagyin néz ki(lehet akármilyen a cgi), meg lehetett volna jobban is tervezni a kinézetét, de jaj ne mert a japók megint besértődnek mint annó...Biztos nem moziban nézem...