Szekeres Viktor

Ütős új plakátot kapott a Godzilla-reboot

Plakátjait tekintve nincs oka szégyenkezésre a Godzilla rebootját készítő stúdiónak.

A Warner Bros. Pictures stúdió és a Godzillát készítő Legendary Entertainment tegnap egy újabb plakátot adott ki az Amerikában május 16-án bemutatásra kerülő filmhez, melyet Gareth Edwards rendezett olyan színészek főszereplésével, mint Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston és Sally Hawkins.

A nagy kérdés még mindig az, hogy egy minimál költségvetésű filmet (Monsters) követően Edwards miképp lesz képes megbirkózni egy száz milliós produkcióval. Azonban, ha meg is birkózik, természetesen a siker akkor sem garantált. Főleg, hogy elég kemény környezetben kell megküzdenie a filmnek a dollárokért. Igaz, a közvetlen konkurencia, az ugyancsak május 16-án bemutatásra kerülő Million Dollar Arm című Disney-sportdráma más korosztályt céloz meg, de május 23-án már érkezik a mozikba az új X-Men-mozifilm, valamint Adam Sandler új komédiája, a Blended.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Melyik előzetesben?
    http://www.youtube.com/watch?v=vIu85WQTPRc
  • jawarider2 #6
    Egy újabb mozis baromság...
  • tomboy013 #5
    3-szor nagyobb? Jóval nagyobb ez plakát alapján. A régi filmnél a felhőkarcoló tetejéről még bőven lefelé kellett nézniük a szereplőknek mikor az utcán mászkált Godzilla, itt kb térdig/combközépig ér neki egy olyan épület :D Az kis fika volt ehhez képest :P
  • Yagami #4
    zombee:

    Az előzetesben pont, hogy ekkorának hatott. Néztem is, hogy kb. 3x nagyobb lesz, mint az Emmerich-féle "Size does matter" lény.
  • zetortraktor #3
    Egy filmnek mindegyik másik moziban játszott film vetélytárs. Egy X-Men és Godzilla elég hasonló körből is szedHET rajongókat. De.

    "Ugyanaz az ember mindháromért rajonghat anélkül,"

    Pontosan, éppen ezért vetélytárs. Sokan csak egyszer vagy kétszer mennek havonta moziba. És ha mindhárom film érdekli őket, akkor bizony választaniuk kell.
  • emberz #2
    Az X-men nem vetélytársa a Godzillának, mert teljesen más a témája. Komédiát pedig vicc riválisnak beállítani, mert még műfajában is más. Ugyanaz az ember mindháromért rajonghat anélkül, hogy felmerülne benne az összehasonlítás kényszere.
  • Zombee #1
    Bazd meg az ütőst, most már komolyan...
    Az mondjuk szép lesz, ha tényleg ekkora lesz az új Godzilla, bár az első előzetesekből nem ez jött le.