Szekeres Viktor

Itthon már nem a Másnaposok 3 az év legsikeresebb komédiája

A nem folytatás és nem is feldolgozás Családi üzelmek a Másnaposok 3-at és a Nagyfiúk 2-t megelőzve jelenleg az év legsikeresebb komédiájának számít. Akár még a 300 ezer nézős határt is elérheti.

Ezt sem sokan gondolták volna előzetesen, de még az adott filmek premierjét követően sem: a Családi üzelmek nézőszáma és bevétele meghaladta a Másnaposok 3 vonatkozó adatait, ami azt jelenti, hogy a Jason Sudeikis és Jennifer Aniston főszereplésével készült film az év legsikeresebb (élőszereplős) komédiája lesz. A nyáron bemutatott film még most, a tél közeledtével is rajta van a hétvégén készült nézettségi és bevételi listán - ezúttal a 10. helyen, 4,3 milliónyi befolyt forinttal.

A Családi üzelmeket vasárnapig 279 102-en nézték meg Magyarországon, márpedig a Másnaposok 3 250 ezer néző környékén került ki a top10-ből, a Nagyfiúk 2 nézőszáma pedig ugyan meghaladta a 200 ezret, azonban 250 ezerig már nem ért el. Az eredeti film teljesítménye nem csak műfajában számít remeknek, hiszen jelen állás szerint az év legsikeresebb bemutatóinak toplistáján is előkelő helyen áll, a Gru 2 és a Vasember 3 néző száma nem sokkal haladta meg a 300 ezret.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!