Szekeres Viktor

100 millió dolláros bevétel fele tart egy rejtett kamerás mozifilm

Hatalmas meglepetésre nagyon kiegyensúlyozottan teljesít az amerikai mozikban a Jackass Presents: Bad Grandpa című rejtett kamerás film, mely akár még 100 milliós bevételt is elérheti hazájában.

Az már kiderült pár hete, hogy a Jackass Presents: Bad Grandpa jó bevételekkel debütált az amerikai mozikban, azonban a film iránti érdeklődés a premiert követő hetekben nem csökkent olyan mértékben, mint az előző epizódok esetében. Míg az előző Jackass-film hétvégi bevételei hétről-hétre 50-60%-kal is csökkent, addig a Bad Grandpa 40% körüli csökkenéseket produkál, aminek köszönhetően a film a mostani 11,3 milliós bevétellel már 79 milliónál tart hazájában.

Az öregembernek maszkírozott Johnny Knoxville főszereplésével 15 millió dollárból forgatott komédia érdekessége, hogy valódi emberek reakcióira épít, hiszen rejtett kamerákkal forgatták le az ártatlan járókelők reakcióit. Összehasonlításképp az első Jackass-mozi 23 millió dolláros nyitóhétvégét követően 64 millió dollárig jutott el Amerikában, a Jackass 2 29 milliós start után 73 millióig, míg a legutóbbi epizód, a Jackass 3D 50 millió dollárral debütált és végül 117 milliós bevételt hozott Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Mifelénk egy film akkor tart 100 milliónál, ha ott tart. 79 nem 100. Lehet majd 100, de az 2-3 hét múlva lesz.