Szekeres Viktor

A fiatalok csak tini és huszonéves szereplőkkel akarnak filmet nézni

Jól kezdett Amerikában a Last Vegas című komédia, azonban mindez nem a fiatal közönségnek köszönhető, ugyanis úgy tűnik, hogy a tinik és a huszonévesek nem szívesen néznek idősebb színészeket a mozik vásznain. Főleg nem főszerepben.

Újabb sztárparádéval reklámozott filmet ignoráltak szinte teljes mértékben az amerikai fiatalok. Pár napja beszámoltunk arról, hogy a Ridley Scott által rendezett Az ügyvéd (The Counselor) esetében példátlanul alacsony, alig 15%-os volt a 25 éven aluli nézők aránya, s most egy másik film produkált hasonló számokat. Persze a nálunk csütörtöktől játszott Last Vegas Amerikában több tinit érdekelt, mint a Michael Fassbender és Cameron Diaz főszereplésével készült bűnügyi film, de a 25 éve aluliak 17%-os aránya is igen alacsony.


Persze arra számítani lehetett, hogy nem a fiatalokat fogja érdekelni a Michael Douglas, Morgan Freeman, Robert De Niro és Kevin Kline főszereplésével készült las vegasi komédia, mely egyébként viszonylagos sikert aratott, hiszen 16,5 millió dollár bevételt hozott amerikai nyitó hétvégéjén. Ez a forgalmazó CBS Films történetének második legjobb nyitánya, a stúdió filmjei közül mindössze a 20,9 millió dollárral startoló A fekete ruhás nő teljesített jobban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Quno Jedi #2
    Most őszintén?! Tinikoromban (ha igaz is volt) én sem nagyapám korabeli tatterek b@szakodását akartam volna nézni Vegasban. Sőt még taszított is volna a dolog, ahogy tiszteletreméltó nagypapák félholtra isszák magukat és... Tiszta sor. Jó példa? Tiszteld az idősebbeket??!?! Eltévesztették a célközönséget?!?!? A tinik tiniket akarnak látni tini prolémákkal, mert az érinti őket. Evvan. Igazuk is van. Nézzék is azt. A minimaxon sem hőbörögnek, hogy mér nem nézi őket még több alkesz gyári melós...
  • Wittgen #1
    A 25 év alatti amcsi fiatalok nagy része igénytelen. A jogász c. film pedig NEM jogi film.