Szekeres Viktor

Aki 3D-ben nézi meg a Thort, jutalmat kap

Újabb ötlettel álltak elő a Marvel Studiosnál, amivel a 3D-s jegyeket váltó nézőket jutalmaznák meg. A tervek szerint a Thor 2 térhatású amerikai vetítéseinek nézői pár perc bónuszjelenetet kapnak az Amerika kapitány 2-ből.

Nem nagy újság, hogy a filmstúdiók számára a 3D-s pluszbevételek nagyon sokat jelentenek, s éppen ezért aggasztó számukra az, hogy míg Európában sok helyen 70%-os a 3D-s bevételek részaránya az összeshez képest, addigra Amerikában mindez már 30% körülire esett vissza. Éppen ezért a filmgyártók trükkökhöz próbálnak folyamodni, hogy rávegyék a közönséget a valamivel drágább 3D-s jegyek megvásárlására.

A Marvel Studios korábban például gyűjtői 3D-s szemüvegeket kínált azoknak, akik filmjeiket 3D-ben nézték meg, a Thor második részének (konvertált) térhatású élményét választok azonban más bónuszt kapnak. A tervek szerint a Thor második része után a többet fizető nézők megnézhetnek körülbelül 5 percnyi anyagot az Amerika kapitány második epizódjából, mely egyébként tavasszal kerül bemutatásra. Arról nincs hír, hogy itthon láthatjuk-e ezeket a képsorokat, de az biztos, hogy a Thor 2-t az amerikai premier előtt játszó elég sok európai országban nem kaptak bónuszt a 3D-s nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!