Ötvös Tibor

Szimpla port lesz a PC-s Dead Space 3

A Visceral Games tegnap elárulta, hogy nem szentelnek külön figyelmet a PC-s Dead Space 3-nak.

A bejelentés szerint a számítógépes változat egy szimpla port lesz és csak pár grafikus opciót kapcsolhatunk majd be. Ám nem lesz DirectX 11 támogatás és nem használ majd nagyfelbontású textúrákat. Így igazából semmiben nem különbözik majd a konzolos változatoktól. A jó hír azonban, hogy a Dead Space 3 már most is remekül néz ki.

A történet szerint Isaac és kis csapatának űrhajója lezuhan egy bolygón, mely bár teljesen lakhatatlannak tűnik (olyan, mint a Hoth a Star Wars sorozatból), de a Necromorphokat látszólag a hideg sem érdekli. Ugyanakkor ezúttal már emberek ellen is harcolnunk kell és ebben segítségünkre lesz egy társ is.

A Dead Space 3 február 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ry0K3N #6
    Ez igaz is meg nem is. Saját tapasztalat: még anno első részt laptopon próbáltam ki, felbontást alacsony volt ugye hogy elfusson -> irányítás nagyon szar volt alig tudtam célozni eltalálni valamit. Később jobb gépen újra elővettem amin meglepően irányítható volt az egész nem tapasztalva semmit a laptopos gondokból amíg egyszer vissza nem tettem alacsony felbontásra és megint ugyanolyan szar lett az egész egérrel mint amilyen laposon volt anno. (szóval ki érti ezt :D)
    De annyit tudok mondani engem nem zavar a szimpla port az előző kettő is stílusos volt, hangulatos, és nem kívánt egy erőművet mert jól volt optimalizálva. Ennél több meg nem is kell. Irányítással nem volt gondom egyáltalán addig míg nem 1024-ben futott xD
    Sajnos a 3. rész nekem kimard. No steam no game, sorry EA az origines szarodból nem kérek.
  • Zombee #5
    Viszont ez fordítva is igaz, igénytelen programot senki sem fog megvenni.
  • Ender Wiggin #4
    lassan nem is lesz olyan játék, amit nem valami fiszfasz mobil eszközre vagy konzolra készítenek, minek ide PC, meg normális hardver? 2 éves a gépem, de a Crysis Warheaden kívül nem volt olyan játék, amit nem vitt el mindent kimaxolva, full HD-ben, 60 fps-vel. A CW-t is 50-nel. És ez még mindig a legdurvább grafika, pedig hány éves is?
  • godand #3
    Eszi nem eszi nem kap mást. Egyébként igazuk van. Kevés az eladott példány, hova keperkedjenek.
  • Evoluti0N #2
    Nem hiszem. Az első két résznek is jó volt az irányítása. Gondolom, ennek is ugyanolyan lesz.
  • DevilJin #1
    Akkor várható a gagyi irányítás?