Ötvös Tibor

Friss Dead Space 3 trailer

Egy újabb Dead Space 3 trailer látott napvilágot.

A Dead Space sorozat harmadik része egy friss trailerrel jelentkezett és közben kiderült azt is, hogy az X360 tulajok számára lehetőség lesz a Kinecttel való vezérlésre. Az olyan parancsokat, mint a "Segítség" vagy a "Gyors gyógyítás" gomb nélkül is működni fog, mindössze be kell mondanunk a Kinectnek a parancsot.


A történet szerint Isaac és kis csapatának űrhajója lezuhan egy bolygón, mely bár teljesen lakhatatlannak tűnik (olyan, mint a Hoth a Star Wars sorozatból), de a Necromorphokat látszólag a hideg sem érdekli. Ugyanakkor ezúttal már emberek ellen is harcolnunk kell és ebben segítségünkre lesz egy társ is.

A Dead Space 3 február 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • armageddon666 #4
    Grafika 1-es, csak mert nem változtatták meg az első rész óta? Ha 10 éves játék lenne és ronda lenne akkor érteném, de azért elég pofás a cucc.

    Bezzeg ha új engine menne alatta akkor "fúj, lehúzós techdemo, vehetek megint új VGAt" ....
  • PAtr0n #3
    Komolyan nem értem a nyávogásod. Mi bajod a grafikával? Van neked eszed? Egy sorozat (elvileg) záró darabjához minek nyúljanak a grafikához? Ami nem utolsó sorban kurva jól optimalizált, és igen szépnek mondható ahhoz képest hogy milyen vasakon elfut.
    Húzzá techdemókat játszani ha a grafikára élvezel. Rohadtul nem jogos a nyálverésed.
  • Broafka #2
    a hangulat ötös, a co-op ötlet 5-ös, a grafika 1-es, persze idézőjelben. Nem igaz, hogy jön a 3. rész, és grafikailag tök ugyanazt kapjuk, mint kb az első részben. Már megint arról szól valami, hogy van egy név, amire mindenki ráugrik, és jön a pénz!
    (Kicsit ilyen Hobbit érzetem van. Gyűrűk Ura feeling: pipa, egy hobbit: pipa, nagy utazás: pipa, és mindenkinek csorog a nyála, közben meg olyan gagyin vannak megcsinálva a törpök meg a hobbitok benne, hogy nem igaz... ráadásul állítólag kicsit gagyi is lett)
  • Evoluti0N #1
    Nincs Kinectem, de el tudom képzelni, hogy mennyire pontos és használható lehet, ha a komolyabb játékoknál csak hangvezérléshez használják. Ami egyébként már csak azért is egy vicc, mert ehhez elég kellene hogy legyen egy mikrofon is.