Ötvös Tibor

Folytatódik a Dead Space sorozat

A Dead Space ékes példája annak, hogy mire lehet képes egy csapat, ha megkapja a megfelelő bizalmat a kiadótól.

Az első rész ugyanis nem azt az eredményt hozta - legalábbis eladásokban - amit vártak tőle. Ennek ellenére az Electronic Arts megadta a második esélyt a Visceral Games csapatának, akik szerencsére éltek is ezzel és egy pazar folytatást kreáltak, mely már sikeres is lett. Hamarosan pedig jön a harmadik epizód is.

A kiadó pedig most már nagyban gondolkodik, hiszen már a következő, negyedik részt tervezgetik. Ebben ráadásul fontos szerepet kap majd a harmadik részben bemutatkozó ko-op, melybe azonban nagyon nehezen ment bele a kiadó. A legtöbben ugyanis szkeptikusak voltak a megvalósítással kapcsolatban, ám a végeredmény mindenkit meggyőzött.

Ráadásul az EA a Dead Space 3-ban mutatkozik be a kiadó által korábban beígért mikro-tranzakciós megoldás, mellyel már a komolyabb játékokban is extra előnyöket vásárolhatunk magunknak. A Dead Space 3 február 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Skyline #8
  Félős COOP??????
  Az első részben a legnagyobb hibának azt hozták ki a fanok hogy a vége felé már túl sok volt az akció... Az óvodás korcsoport rögtön fröcsögött hogy ez hülyeség... Erre fogták a második részt a para minimalizálódott és egy agyatlan szobáról szobára haladós primitív hentelés lett az egészből ZÉRÓ parahangulattal, a leghangulatosabb pálya a visszatérés az Ishimurára volt ahol szinte semmi nem történt, csak hangokkal zörejekkel paráztattak...
  Erre jön a 3 mégtöbb akcióval cooppal.....FÉLŐS??? HOL???
  Siker lett a játék mert a jelenlegi játékos generáció színvonalának megfelelő igényekre szabták,vagyis egy agyatlan hentjátékot csináltak belőle.
 • Seth #7
  Ez mikébb derül ki a demóból?
 • Daffit #6
  Ez egy horror játék, a lényeg, hogy parázz!!! Ha haverokkal akarok játszani vagy co-opban, arra van ezer meg egy. Nekem az első rész azért volt jó, hogy sötétben fülhallgatóval összef*ssam magam.
  Ha egyedül játszom, akkor nem lesz ott a gép által irányított második játékos? Játszottál az egyel? Tudod miről beszélünk?
 • Gater #5
  Sajnos a kiadott demo alapján nem lesz egy hosszú játék...
 • IMYke2.0.0.0 #4
  Ha csak ennyire egyszerű lenne a dolog, nem is lenne rinya - de a Dead Space-t az EA már kinyírta.
 • dafuq #3
  de most mi bajotok? ha egyedül akartok játszani akk bementek privátba azt csá
  de aki félös az coop ba megy ennyi nem muszály coop ba mennetek
 • cylonflatus #2
  Nekem is rossz érzésem van. Multi (mmo), mikrotranzakció, co-op... kiráz a hideg amikor ezeket a szavakat meglátom egy -addig ezeket az elemeket mellőző- játékkal kapcsolatban. Még a co-op ok, ha jól megcsinálják, de a többi...
 • IMYke2.0.0.0 #1
  Ez a sorozat is meghalt.